Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #529949

Sv: Something's Rotten in the State of Luleå Hockey
Portello: Sanna mina ord. Jag kommer att bua ut honom. Å som aldrig förr. Må då vara att Luleå Hockey för närvarande är inget annat än en fet skam. Å visst kan jag förstå att spelare lässnar osv. Men att gå till Färjestad. Nä, kan aldrig accepteras. Inte av en s.k Mr. Luleå. Skulle Nordqvist gå dit så visst, eller Koch. Men Ledin. Nä, något större svek har jag aldrig varit med om. Det väger till och med över Nordmark horeriet.

Någon skrev: "Inte så svårt att visa hjärta för klubben när du inte har några andra erbjudanden".

Så sant. Ledin har tidigare inte varit i den sitsen att han har kunnat välja bland ett flertal lukrativa erbjudanden. Men nu när han har det, för första gången så visar han att han i självaste verket inte hade något som helst hjärta för klubben. Tacka vet jag Bulan och Åkerström. Man ska bara veta hur många andra erbjudanden dom har nobbat för att spela kvar i Luleå. Där kan man snacka hjärta. Ledin har ett hjärta av sten.

TK har inte äns det. Bara ett kroniskt ryggdunkande inom "Modig-klanen" där gratis kaffe i periodpauserna värderas högre än vad att göra ett bra jobb gör. Bara egen prestige.

Hade det inte varit för Modig-klanens framfart de sista fyra-fem åren så hade vi säkerligen tillhört Elitseriens toppskick. Nu är det tvärtom.
Kommentera