Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Linköping- Malmö

« · 795236 Till forumet


Linköping- Malmö
Ja nu tar vi nya tag. Jag tror att malmö vinner med 3-2 mot Linköping. Målskyttarna: Välivaara, Woolley och Nedorost.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Var ite synd igår.. men men bra lag har tur, tyvärr är vi inget i dagens läge fast att vi spelar jämt med vissa lag, men LHC har liten av en svacka nu osså..

Vi har så fruktansvärt svårt att göra mål, något måste hända på forwards sidan inom 2-3 matcher annars är det kört, med andra ord inga nya forwards inom 1 vecka å loppen känns kört, vinnst imorrn mot Luleå är verkligen ett måste.. än är det inte kört men snart har verkligen tåget även gått för Malmö å då är det dags att hitta de rätta positionerna i femmorna å förbereda sig rejält för kvalserien, tyvärr.. Inte vad man trodde men ja.. inga ord..
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
MrRedhawks: Jag kan hålla med att vi behöver köpa en ny forward, en sorts målskytt och jag tror att Malmö vinner imorgon mot Luleå.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Djurgården hamnar i Kvalserien, det är jag rätt övertygad om. De har inte truppen i dagsläget för nått annat, och de har inga pengar för att förändra heller. Frågan är bara om det bli vi eller Mora som gör dem sällskap.
Utan Brendl är Mora ett lag för Allsvenskan i mina ögon. Spelar tråkigt och borde verkligen inte vara allt för svåra att klättra om i tabellen.
Vi spelar jämnt varje match nu (förlorat 3 av de 9 senaste). Vi är "på G", men 1 poängare räcker ju inte.
Det jag är mest konfunderad över är att ingen verkar våga ta risker längre. Jag vill att man ska satsa allt, riskera i slutet av matcherna, går chansningen hem har vi ju 3 pinnar. Går det inte hem har vi noll. Tänkte bjuda på lite enkel matematik nu...
Säg att på två matchern chansar man, ena gånger går det, andra går det inte. Då har man 3 pinnar. Det är mer än vad "fegspelet" ger. Vågar man sen tänka sig att chansningen går hem båda gångerna, ja då sitter man där med 6 färska pinnar och man kan tafsa på strecket igen.
Om inte grabbarna får order om att satsa/chansa i slutet av de jämna matcherna kommer vi hamna i KS, vill vi verkligen hamna där i år igen?
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben: Överdriv nu inte om Brendl, ingen spelare är bättre än vad lagkamraterna tillåter. Mora i mina ögon skulle ibland vara bättre utan Brendl som tar upp för mycket i laget emellanåt. Allsvenskan ?
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
horcoff: Är min högst persnoliga åsikt, har sett 6 matcher med Mora i år, och i exakt alla 6 matcherna har de spelat urtråkig hockey men fått in nån kontring och nått mål i PP (tack vare Brendl).

Malmös inledande 10 matcher var horribla, man spelade dåligt och var får offensiva. Vilket ledde till massvis med insläppta mål och förluster. Det har vi fortfarande med oss i ryggsäcken, tyvärr. Men om man kollar på de senaste 8-10 omgångarna så ser man att vi fått ordning på det problemet. Malmö är i dagsläget ett hetare lag än både Djurgården och Mora. Men serien än lång, vi får se vart detta slutar.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben: På sista 10 omg så har vi liksom ni tagit 11p. Hur du kan tolka det till att ni är ett "hetare lag" för tillfället förstår jag inte :-)
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö

Stigsson:
Elitserien, de tio senaste matcherna, antal poäng:

 22 Färjestads BK
 20 MoDo
 19 Skellefteå
 18
 HV 71
 17 Luleå HF
 16 Frölunda HC
 11 Brynäs IF
 11 Mora IK
 11 IF Malmö
 10 Linköpings HC
 9 Timrå IK 
 5 Djurgårdens IF
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben: Vi får se efter kvällens drabbningar då mycket står på spel, Malmö har ju sett heta ut på slutet, och ni har dessutom en portmonnä som är djup. Finns inga lätta lag att slå idag. Mora har dragits med skadeproblem på nyckel-spelare under en längre tid och man får hoppas på att de läker ihop under uppehållet. Mora har flera "onödiga" förluster bakom sig och det ska bli intressant att se mötet mot er på Torsdag.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Angående lagkamrater.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Stigsson & er andra: Ett snabbt o kort svar från min sida. Allt handlar om hur matcherna har sett ut o vilka man mött.

Igår spelade Malmö horribelt i inledningen o kom i underläge. Sen tog man tag i det och spelade ut Luleå totalt, men när man har PP så gör man ett individuellt misstag som leder till kontring och matchen förloras.

Malmö var på gång, därav mitt uttryck "hetare" än lag som t.ex Mora. Men efter gårdagen känns det mer eller mindre "kört" ändå. Om man inte lyckas värva in en eller två forwards som verkligen stänker dit puckar. Då blir det Kvalserien för Malmö...

Mora är dock fortfarande ett mycket svagt lag enligt mig. Gårdagen får mig inte att tystna när det gäller den saken.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben:
Mora är just nu ett mycket svagt lag.
Även Djurgården ska klassas in i denna kategori, trots 6-0-vinsten igår - ni vet 'även en blind höna finner ibland ett korn'. Precis som Timrå. Trots serieledning så här 15:48 på tisdagseftermiddagen. Det finns också fler kandidater till titeln "Mycket Svagt Lag" JUST NU.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Metal Guru: Ja, vad mer kan man bedöma än det lagen presterar just nu? Jag är iaf ingen spågumma som kan se in i framtiden. Men du kanske är? =)

Med Malmös svaga inledning, så är det bara o inse att det ska till ett mirakel för att vi ska klara oss från kvalserien nu. Tyvärr har en optimist som jag även börjat inse detta. Man spelar ut Luleå i två perioder, resultatet -> Noll poäng. Som i så nånga matcher förr.
Även om många grabbar i laget spelar bra just nu, så räcker det inte. Inte när så många fortfarande underpresterar.

Sen måste jag bara säga att, innan säsongen sa jag...
"Timrå kommer vinna serien i år" Jag både hoppas o tror det fortfarande. Vore kul om nån annan kunde lyckas ta hem Bucklan sen osso, men det är långt fram tills dess. Så långt fram vågar inte jag spå =)
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö

Nubben:
Jag ser inte heller in i framtiden. Men jag ser att JUST NU finns det lag med 'serious problems' att ta tag i. Malmö är ett. Djurgården ett annat. Mora ett tredje. Och faktiskt - Timrå ett annat.

Problemen är av olika art, men mynnar ut i en och samma sluteffekt - man tar för få poäng.

Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Metal Guru: Håller med fullt ut. Men det är vid såna här tillfällen som man skulle tagit en eller två trepoängare (Som VF). Då är jag helt övertygad om att Malmö och VF tillslut hade knipit vars en slutspelsplats. Men med det oflytet och den låga moralen som vissa spelare visar, då förblir man fast som jumbo.

Timrå kommer komma igen så fort man får ordning på skadorna. De andra tre du nämner däremot, där vetta fan hur det kommer sluta.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Bara att inse fakta, för många som skulle vara bra är, för att vara vänlig, inte så bra. Det är helt sjukt när Wahlberg, Matthiasson, Thuresson och Paulsson är de forwards som känns jämnast och de som faktiskt får bara laget. Det blir för tungt för killar som skulle vara bra avlastning för de spelare som ska producera på en jämn och hög nivå...
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Magnus: Precis det jag menar osso. Men glöm inte Calle, han är överlägset bäste forward den här säsongen.
När han spelade med Jussi, var jussi "ok". Nu spelar Calle med Paulsson o Thure, då är de två heta. Calle är en kille som är grymt stark själv och som får de övriga på isen att bli bättre/se bra ut.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben: Calle är mycket duktig men dessvärre något ojämn. Om det beror på att han är halvskadad eller att det är ett för stort lass att dra för en 21-åring låter jag vara osagt.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben:
Jag är inte alls säker på att Timrå kommer komma tillbaka i någon större omfattning. När fem skadade negerpojkar är tillbaka - pigga och fräscha - kommer de finna ett lag som slitit ut hörntänderna medan de varit borta.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Magnus: Han har slitit hårt på både rygg o andra kroppsdelar den här säsongen. Hans "ojämna" spel beror på att han fått hoppa runt med en massa olika spelare skulle jag tro.
Hade man satt honom som given förstecenter, haft Sälen som given 2:a... Sen satsat på att spela ihop en kedja som BARA ska producera. Kolla Luleå t.ex. de har vissa killar som enbart backar hem, o vissa som enbart sticker framåt. På så vis får man giftigare PP också på köpet.

Men det som är problemet just nu tycker jag är allt slarv mot alla andra lags 1:a femmor. Vi ger bort pucken, tappar markering m.m. Om man hade ställt in sig på att i de byten man möter deras 1:line, bara döda av tiden, som många lag i NHL gör. Det hade man vunnit massvis på.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Metal Guru: Det är långt kvar till slutspelet, man hittar nog tillbak tills dess ska du se.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben: säger bara.. KING.. äntligen någon som har såååååå rätt om vårt lag för en gångs skull.. eller hur PA eller är en italiens spelare en som kan hjälpa oss ur detta.. bra jobbat PA.. stolt över dig.. fy fn
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
MrRedhawks: King är bra, men han värvades mest för att han skulle kunna locka hit klasspelare. Än så länge har vi fått en avdankad Woolley som mest hakar o blir utvisad...

Jag är inte helt nöjd med det satsade kapitalet på King än.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben: King fick gärna locka hit sin son, han hade mer eller mindre garanterat slitit som ett djur om han fick chansen på så hög nivå som ES är. Samt att han säkert verkligen VILL hjälpa sin far och därmed Mif.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Magnus: Jag hörde en hel del om honom i början när King kom. Det tisslades o tasslades i korridorerna. Men sen dess har jag inte hört ett dugg om honom. Ingen inom klubben verkar dra i honom. Vilket jag tycker är konstigt.
Men jag vet inte, det har ju hänt någon gång att jag lyckats missa nyförvärv helt innan de skrivit på. Vi får väl hoppas att jag lyckats "missa" en till helt enkelt =)
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben: Vi får hoppas att vi kan köra några avancerade byten med bottenlag i Finland, Tjeckien osv framöver när lag där missar slutspel.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Magnus: Vi får hoppas på tre pinnar mot Mora på torsdag. Annars säger jag att det är kört oavsett vem man värvar.

Man tar inte in 12-15 poäng på mindre än halva säsongen. Inte en chans.
Så enkelt är det.

Man borde gå ut i media o säga som det är. Vi måste ta tre pinnar mot Mora, gör vi inte det, så ställer vi in oss på KValserien. Vi kommer sänka biljettpriserna för er som vill komma o titta o stötta. Sen när det kommer till Kvalserien vil vi se fulla läktare o ha tryck för att hålla oss kvar.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben: Och de som har årskort skall gå gratis på kvalseriematcherna för annars kommer inte de heller.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
svennis: Nu ska vi inte ställa in oss på detta redan, vinst mot Mora på torsdag och jag har hoppet uppe.

Men ja, jag ser ju för att man delar ut biljetter till ungdomslag eller nått liknande så det blir lite stämning på matcherna redan nu.
Men lite marknadsföring och en ny syn på sin billjetpolicy (man menar ju att man kan inte dela ut gratis biljetter för det finns de som betalat för sina platser, det vore orättvist). Jag hävdar att alla som betalat för sin plats vill ha tryck i hallen, om man då måste dela ut lite jippo biljetter, GÖR DET! Tror nog 99% av alla årskortsinnehavare håller med mig. För då kommer även den förlorade publiken tillbaka.

Spelarna har inte presterat, det vet vi alla. Men jag vet själv hur jävla tråkigt det är att spela inför halvfulla läktare. Det krävs mycket av grabbarna på isen, av ledarna i båset. Men jag personligen kräver nog aldra mest av ledningen just nu, jag vill se lite nytänkande och jävlar anamma!
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Enligt kvp å många andra så har Bartovic fått sparken från Malmö.. ej officiellt ännu å det spekuleras osså i att en ny målis ska in.. Stana ut??

detta är fanemej en jävla pajas säsong.. om man nu väljer byta målvakt.. ja då visar PA sin storhet till sportchef på riktigt stort allvar.. är fanemej en jävla cirkus över denna flinskalliga fotbollshuvud mannen nu.. ,,,man blir så j-vla förbannad på detta så..
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
MrRedhawks: Du tror inte att de förändringar som sker i truppen är enligt tränarens önskemål eller?
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Idag mönstrar vi hela 18 man till matchen mot Mora.

Norgren spelar ihop med Norgren!!Bäva månde Mora för detta starka backpar!
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Jag menar att Frylén spelar ihop med Norgren.Ursäkta felskrivningen innan.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö

svennis:

puh!
Jag bävade lite granna utöver det paranormala i att ha två parallella utgåvor av Norgren på isen samtidigt. Var den ene skapt av materia; den andre av antimateria? Vad hade hänt om de stött ihop i försvarszon?

Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
svennis: Fast Frylén har höjt sig några snäpp på slutet, tycker han håller den nivå man kan förvänta sig i ES nu faktiskt. Han har väl aldrig någonsin i sin Elitseriekarriär varit en kille man lutar laget mot och inte nu heller. Han hade varit en utmärkt 4-5:e back om vi fått tag på några bra...
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Metal Guru: De hade förvandlats till Mats Lusth, honom känner ju du Metall! :)
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Magnus:
aj. aj. aj.
Då får jag tacka för att det bara var en felskrivning...
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Jag säger bara GUD SÅ SKÖNT!!! När det stod 2-0 sket jag i det och räknade in en torsk till. Kollar när det är slut och 3-2 till pågarna, höll på att börja böla... LYCKA!
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Magnus: Nu gäller det att fylla på med fler 3-poängare för annars så är denna seger inte mycket värd.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
svennis: Ja, jo så är det givetvis. Men den är värd mycket på så sätt att vi äntligen vann mot en bottenkollega. Alla dessa jämna matcher mot toppmotstånd är inte värda ett skit om vi inte vinner mot Mora, Skellefteå, Luleå osv.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Roligt å läsa PA ord idag i sydsvenskan,,, Vi letar spelare precis som andra klubbar.. Men asså han måste fn ha klart med spelare innan han skickar iväg spelare från laget.. det är sååå jäkla dåligt som det kan bli.. är såååå såååå trött på honom nu.. nu ska han ta sig själv i kragen å våga stå för sin totalt misslyckande säsong med att säga upp sig.. för jag å en annan här inne på forumet kan nog fn göra det lika bra som han har gjort, jag sa redan innan säsongen att det var fel man för posten. visst att han har fått hit bra namn é okej, MEN att han säger att han har scoutat dom innan är ren bullshit eftersom både Nedersot och Bartovic é kompisvärvningar till Stana... Sen har vi haft 2 provspelare här.. Kvetan, vilken klass spelare va? å sen den senaste som erbjöd sig spela gratis.. vad fn är detta för något när vi é i den situationen som vi é i?.. visst 6 poäng upp bara.. men det är hur mkt som hellst för oss eftersom vi vinner en å spela lika 7 matcher sen.. då är det borta igen med det som var sååå nära.. nää jag hoppas inget mer nu utan nu är det helt upp till grabbarna som vi har i laget nu.. för fler spelare kommer nog inte sålänge vår pantade sportchef är kvar...

De säger såhär, är man supporter så har man något å säga.. det är flera stycken som vill se PA avgång i detta nu.. Men en visst vd säger,, Vi är nöjd med hans arbete.. säger man så så bör man rannsaka sig själv osså..

Godnatt Redhawks.. vi ses i kvalet för allt annat än det vore en bragd med en sån clown orginisation som säger de är proffs som vi har....
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
MrRedhawks: Att behålla spelare för att sitta på bänken eller läktaren är väl meningslöst eller? Tror säkert att King gjort klart för Peter att han inte tänker använda Bartovic mer oavsett vad.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Magnus:

både ja och nej, men det håller inte att skicka iväg spelare efter spelare och INTE ta in ersättare till dem.

Tänk er om vi börjar få skador/sjukdormar a´la Timrå med den trupp vi har idag :) Eller som Färjestad senast med 5 man borta, MIF klarar knappt av att ha 2st spelare borta för att med nöd och näppe få ihop 3 femmor

Igår kom vi till spel med 3 backpar där Norgren var en av backarna, en spelare som knappt platsat i Eskilstuna White Tigers (eller vad dem nu heter) i div.1

Lupachuck, Duda hade säkerligen kunnat tillföra saker till laget utöver en ökad lönekostnad om inte så hade de varit med och KONKURRERAT om platserna, idag behöver du inte visa något då du är given pga 0 konkurrens i laget då spelare efter spelare sparkats och inga ersättare finns.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
får väl tillägga att då spelade Norgren 0minuter dvs satt bänkad hela matchen, och matchvinnaren Johan Björk spelade drygt 12min mao satt på bänken stora delar av matchen även han.

Så vi spelade med 4 backar varav en omskolad anfallare i Öberg, och Björk fick hoppa in och avlasta.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Stefan:

Vill bara påpeka att Öberg i grunden är back, men blev omskolad till defensiv center i MoDo under några säsonger, eftersom det fanns ett överflöd av backar, men saknades forwards.

Tror nog att han faktiskt trivs bäst med att spela back, plus att han (åtminstone på MoDo-tiden) var riktigt bra på det.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Stefan: Å andra sidan går det bättre nu än när konkurrensen var mördande på forwardplats i början av säsongen. Klart vi skulle behöva ha in lite mer folk, vi kan ju börja med att plocka hem Jadeland (om det är möjligt) exempelvis.

Men som sagt, jag tror inte King hade spelat Bartovic ens om vi bara kunde ställa upp med 7 forwards med tanke på vad han anser om honom. I J20 har vi dessutom Kim Johansson och Robin Alvarez som säkert kunnat fylla ut vid skador utan att göra bort sig.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Magnus: Ja vi har en helt ok trupp fortfarande. Vid skdor/sjukdom kan våra junisar helt klart komma in och avlasta. Problemet ligger inte där.

Problemet ligger fortfarande i huvudet på grabbarna. När vi släpper in en eller två puckar känns det som att vi måste få in nått turmål, annars blir det ingen vändning. Vi kan inte ta tag i sakerna o trycka dit den på egen hand. Om vi vänder på det, när vi leder då slutar man trampa på och blir istället osäkra, backar hem och släpper in motståndarna igen.
Vinst mot Frölunda på måndag och jag tror vi grejar detta, faktiskt. MEst med tanke på hur svaga Mora och Djurgården är. Förlust på måndag däremot... Usch, vill inte ens tänka på det.

Sen kan jag bara säga en sak till.
Det nämns en hel del nya spelare i korridorerna nu igen, det har varit rätt "dött" ett tag, men man verkar vilja ta in några nu igen. Man vill bara inte ta hit nån mer som floppar, de som kommer hit nu ska till 99,9% tillföra något positivt. Därför drar det ut lite på tiden.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben:

kör inte det alls för "de som kommer hit nu ska till 99,9% tillföra något positivt. Därför drar det ut lite på tiden" så har det låtit hela tiden och vart har vi Duda, Lupachuck, Eriksson, Bartovic mfl nu?

Hur man kan gå ut och säga att man jagar en viss sorts typ av spelare och sedan misslyckas helt kapitalt är så kasst så det är skrämmande.

Skulle man misslyckas lika kapitalt ex som VD för Volvo och man hade fått sparken för länge sedan.

Och hade man haft så pass bra juniorer som kunnat avlasta, varför då inte ta med dem och iaf FYLLA fyra femmor? Troligen för att de är FÖR dåliga för att platsa i laget idag. Vi kan tex inte ha en back i J20 som är bättre än en bänkad Norgren för då hade vi nog spelat med 6 backar igår och använt dem backarna istället för Norgren sedan tidigare.

Jag anser fortfarande att det var FEL att skicka Duda och Lupa då Duda VILLE vara kvar och kämpa om en plats och var den första att erkänna att han inte kommit upp i normal nivå, medans Lupa var på uppåtgående och fortfarande hästlängder bättre än ex. 6:e backen i laget Norgren
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Stefan: Är ändå annorlunda nu, de nyförvärv som kom under sommaren förväntade sig nog att vi skulle spela slutspel utan problem. De som eventuellt kommer nu vet precis vad som gäller och ingen måste komma till Mif. Av den anledningen är givetvis Woolley bättre att ha i laget än Ross exempelvis. Ross är i Europa av en anledning och det är att få spela i NHL och samtidigt tjäna så mycket det går innan det händer, om det händer.

Eriksson hade kanske funkat med King, det vet vi inte men han ville inte spela för Osten och det kan vi inte göra något åt. Duda är enda killen av de som åkt jag skulle kunna tänka mig att ta tillbaka faktiskt (om vi bortser från Jadeland och Hersley).
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Stefan: Först o främst, Lupa ville lämna klubben. Slut tjatat om den grabben nu? Det ska mycket till för att Malmö ska tvinga kvar en spelare som VILL lämna.

Duda är utlånad, just av den anledningen att han mycket väl kan få komma tillbaka när han hittat formen. För han var verkligen urusel i de matcher jag såg honom. Det erkände han själv också som du nämde.

Sen så är de tbara o inse att Malmö lockar inte lika mycket som vissa andra lag i Europa/Sverige. Vi måste fixa nått utöver det vanliga. King är precis detta, han kommer fixa flera spelare om vi bara ger det lite tid. Sen tycker jag att vi ska lugna ner hacket på ledningen, vi med i racet än. Jag tycker det är bättre att de agerar o verkligen rör runt i truppen när det behövs. Kolla Leksand här om året, de satt o rullade tummarna, eller räknade miljonerna på banken kanske, vad vet jag? De borde istället gjort nått åt situationen. De spelar i Allsvenskan just nu, vi spelar i Eliterien.

Jag har iaf hoppet uppe ett litet tag till. Men det känns som att till omgång 35-38 måste vi vara ikapp, annars blir det nog för svårt.
Kommentera

Sv: Linköping- Malmö
Nubben:

du ser du säger ju det själv, sparka Peter Andersson

"King är precis detta, han kommer fixa flera spelare om vi bara ger det lite tid"

Om vi nu har en sportchef kallad Peter Andersson varför skall då King skaffa spelare till klubben? Vad har då sportchefen för roll om man måste sparka en tränare för att få in en ny tränare för att HAN skall skaffa nya spelare?

Hur bra scoutat är det av P.A som flera gånger i somras sa "Vi tar det lungt och tar bara de spelare som VILL spela för Malmö" och så vill Lupa och Eriksson lämna efter inte ens en halv säsong, härligt jobbat och lägg då till ett x antal sparkade/utlånade spelare och säsongen är inte över.

Kan du ge något annat är betyg 0 för det jobbet ?

Javisst händer det saker i Malmös trupp, spelare efter spelare lämnar och det blir mindre och mindre konkurrens, väntar på att det börjar ryktas om att Thuresson, Sandström blir aktuella nu när de ev. skall lira i Trelleborg.

Och att Malmö lockar eller inte ,har inte nämt något om det, däremot skickar man inte iväg en bunt spelare förräns man har en/flera fullgoda ersättare, men i en pajasförening gör man det.

Och om nu Duda är utlånad för att hitta formen, varför är han inte tillbaka i Malmö nu? Verkar mer än nog hittat formen i Ilves.

Och ja, vill man inte vara kvar så skall man självklart släppas iväg, dock NÄR man har en fullgod ersättare och Johan Norgren är det INTE.
Kommentera

« · 795236