*/ ?>

Historik

·
Support > Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Marcus: Jag kan testa en hockeysanck app om de blir en sådan
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Gott Nytt År!!
Gott Nytt (Brynäs) År på er alla Brynäs vänner
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
Storhonken: ja om de är ny målvakt som du syftar på som sundlöv ska önska sig i jul klapp så hoppas jag den jul klappen kommer tidigt i år.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: WIDING har skrivit på för djurfarmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gevalia: Ja nu kommer man inte att gilla widing. och djurgården kommer man att gilla ännu mindre.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Nästa säsongs lag
GävleLasse: Håller verkligen med dig Lasse och alla ni andra om de här med Bjurling/Karlsson. Nu när dom verkligen har chansen att få en BRA målvakt Henrik Karlsson så hoppas jag på att de blir han och inte bjurling.
Kommentera

Brynäs IF > Hermansson lämnar
Vet inte om ni har hunnit läsa detta ännu, men hermansson lämnar Brynäs från och med nu. Står på brynäs hemsida nu.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Gurra88: men har har väl bara korttidskontrakt just nu väl enligt hemsidan
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Bissett fyller år!
man får grattulera Jocke (bisett)
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Brynäs J20
Hence: 3-5 nu
Kommentera

Slut Målet är klart!

Brynäs hade som mål innan säsongen att ta sig till SLUTSPEL denna säsong. och de såg bra ut tidigt, men sen hamnade vi en lång och besvärlig svacka så de såg ut som att vi skulle misslyckas, men till slut så repade Brynäs mod igen och lyckades ta sig till efterlängtad slutspel i år igen.

Av 79 Andersson
2009-03-01 18:42

Brynäs IF > Sv: Pappa Gusten.
Man får grattulera till tillökningen i famlijen då
Kommentera

Vinst i årets första match!

Vi vann faktiskt årets första match med, men de de blev i sudden som vi gjorde lednings målet, men 2 poäng fick vi i alla fall, så då drog vi i från Södertälje med en poäng och dif med 2 poäng om att slippa kvala och ha chans att gå till slutspel efter 55 omgångar.

Av 79 Andersson
2009-01-04 11:00

Vinst i årets sista match!

I går var årets sista match för Brynäs del och alla andra lag så klart. För Brynäs del så var de hemma match mot Rögle och 3 viktiga poäng stod på spel.  Var en så kallad sex poängs matcher som vanligt denna säsong när tabellen är så pass jämn som den ändå är.

Och Brynäs vann med 4-1, lite snöpligt att släppa in en puck i slut sekundern, men de är ju ändå viktigt att ta 3 härliga poäng med tanke på att alla lag bakan för oss tappade poäng så drog vi ifrån samtliga lag bakanför oss.

Av 79 Andersson
2008-12-31 15:40

Brynäs IF > Sv: Gott Nytt År!!
Gott Nytt år alla Brynäsare och alla ni andra så klart
Kommentera

Daggs för match igen!

Idag är de daggs för match igen hemma mot hv71 i Läkerol Arena. De är andra matchen efter juluppehållet. Första matchen efter uppehållet var borta mot Linköping. tyvär så vart förlust där med 5-3, hoppas de går bättre nu idag, så vi kan ta poäng nu mot hv71. Men som sagt jag räknar inte med poäng idag mot hv.

Men jag gråter ju inte om vi tar poäng mot hv 71.

Av 79 Andersson
2008-12-28 12:28

Brynäs IF > Sv: En julsaga
Jompe: Åter igen en väldigt bra julsaga skrivit av dig i år igen.
Kommentera

Jul uppehåll!

Nu är de jul uppehåll i es, och hoppas nu Brynäs verkligen tränar på sånt som inte vart bra så här långt.  nämligen passnings spelet och sen även tränar lite extra på pp som inte är bra, de måste gå mycket snabbare i pp så inte motståndar lagen hinner ställa upp sig, och sen lär ju dom kunna pass så passningarna sitter på bladet.

Så hoppas dom kommer tillbaka och ta nya poäng efter juluppehållet.  så vi inte blir indragan i steckstriden ännu mera än vad vi redan är.

Av 79 Andersson
2008-12-13 23:34

Andra Delmålet!

Nu är de bara en match kvar innan de är uppe håll för landskamp igen och innan jul, och Brynäs har klarat sitt andra delmål som även de var att ligga på slutspels plats. om än lite knappt, men delmålet är avklarat i alla fall.

Har även läst att Brynäs kommer att förlänga med Niklas Andersén och Emil Sandin. Känns bra att dom har börjat jobba med en del killar som dom vill bygga vidare vidare med till nästa års trupp inom Brynäs.

Av 79 Andersson
2008-12-12 21:55

Hemma debut!

Idag tar Brynäs emot södertälje på hemma i Läkerol Arena och Wanvig gör hemma debut idag. Ska bli intressant och se hur han är. Men man lär ju ge han några matcher till innan man kan börja uttala sig om han.

Hoppas att vi tar 3 poäng mot ssk i kväll så dom förhoppnings vis får ännu tuffare att lämna kvalplatserna.

Av 79 Andersson
2008-11-24 15:04

Andra Värvningen!

Idag blev de klart med Brynäs andra värvning under denna säsong och han som kommer till Brynäs är: Kyle Wanvig så nu har vi två kanadensare i laget.

Då lär man ju se matchen på lördag och se vad de för en spelare som Brynäs har värvat till laget.

Av 79 Andersson
2008-11-19 14:45

Andra Matchen efter Karjala Cupen!

I går var det andra matchen efter Karjala Cupen som går i Finland. Och i går hade Brynäs hemma match mot frölunda för första gången denna säsong. Och i mål hade ju frölunda våran guldmålvakt  från 1999 och de var Johan "Honken" Holmqvist medan vi hade Jacob Markström denna match.

Och de skulle visa sig att Brynäs och Jacob Markström skulle dra de längsta strået och till slut vinna med 2-1 över frölunda och Johan "Honken" Holmqvist. Så de var en välbehövlig seger detta.

Brynäs har ju haft en liten tyngre perido nu på slutet där vi inte har tagit så mycket poäng. Men hoppas de kan lossna lite granna igen så vi inte kommer så farligt nära dom bägge strecken. De är ju ganska jämt i tabellen både framför oss och bakanför oss så varje poäng är viktig nu

Av 79 Andersson
2008-11-16 12:53

> Sv: Vrånga jäkel!
jo, alla vill nog ta ut laget på sitt sätt. men hur skulle de se ut om alla vi supportrar tog ut laget. till matcherna. som vi sagt tidigare, dom står laget närmast, alltså tränarna vet nog bäst vilka som funkar ihop, även fast vi har sett att de har funkat bra när granis har vart i annan kedja. men får hoppas att CZ vet vad han gör och vilket lag som är bäst för dan så vi vinner och han blir kvar som tränare
Kommentera

Matchtips > Sv: Extramatcher 10-11/11
Linköping - Skellfteå 4-4

Djurgården - Modo 2-4
Kommentera

Sista matchen före uppehållet!

Så har vi kommit fram till sista matchen före landslagsuppehållet. Och Brynäs tar emot Hv71 hemma i Läkerol Arena. Inför denna match har Brynäs förlorat 6st matcher i rad. så man hoppas ju Brynäs kan bryta den dystra trenden i kväll och ta en viktig seger i kväll på hemma plan, skulle vara skönt att gå på uppehåll med en seger i ryggen.

Av 79 Andersson
2008-11-03 14:17

Matchtips > Sv: Omgång 19
Skellefteå - Frölunda 4-2

Timrå - Linköping 2-5

Brynäs - Hv71 2-1

Rögle - Luleå 4-2

Modo - Djurgården 4-3

Färjestad - Södertälje 5-1
Kommentera

Matchtips > Sv: Omgång 18
Modo - Rögle 4-2

Södertälje - Brynäs 3-4

Hv71 - Färjestad 3-3

Djurgården - Frölunda 4-3

Luleå - Timrå 2-5
Kommentera

Brynäs har gjort sin första värvning under säsongen!

Idag har de blivit klart att Brynäs har gjort sin första värvning under denna säsong och den spelare som dom har värvat är: Sebastian Lauritzen som närmast kommer från Linköping. De är väl ingen klass spelare som jag kan säga just nu i alla fall, för mig är det en mer bredd/utfyllnads spelare,  men får hoppas att han kommer att tillföra något så de inte är en onödig värvning.

Dessutom kommer Brynäs IF inom kort att även skriva A-lags kontrakt med två juniorer från Brynäs J20.  Jakob Silfverberg (född 1990) och Simon Bertilsson (född 1991) har under säsongen vid flera tillfällen redan spelat med A-laget. Och framför allt så har slifverberg gjort ett bra intryck i laget.

Av 79 Andersson
2008-10-29 22:42

Matchtips > Sv: Omgång 17
Skellefteå - Hv71 4-2

Timrå - Modo 2-4

Brynäs - Rögle 3-1

Södertälje - Linköping 3-4

Färjestad - Djurgården 3-3

Frölunda - Luleå 5-2
Kommentera

Matchtips > Sv: Omgång 16
Luleå - Färjestad 2-4

Linköping - Hv71 5-2

Rögle - Frölunda 3-2

Skellefteå - Timrå 4-2

Modo - Brynäs 3-5

Djurgården - Södertälje 4-1
Kommentera

Lördags match och Hockeyfesten!

I morgon är de hemma match igen, dessutom är de lördag och hockeyfesten. De väntas bli mycket folk i morgon på matchen. var upp och skulle köpa biljetter till några polare, men de är helt slut på alla platser till och med på stå plats är de slut.

Hoppas nu bara Brynäs gör sitt i morgon ute på isen så vi tar 3 nya viktiga poäng mot Luleå. Luleå är ju ett lag som vi vill ha bakanför oss för att vi ska slippa kvala.

Av 79 Andersson
2008-10-24 13:38

Matchtips > Sv: Omgång 15
Timrå - Djurgården 3-3

Färjestad - Rögle 5-2

Linköping - Frölunda 4-2

Brynäs - Luleå 5-3

Hv71 - Modo 4-3

Södertälje - Skellefteå 2-5
Kommentera

Matchtips > Sv: Extramatcher 21/10
Frölunda - Färjestad 2-5

Hv71 - Djurgården 4-2
Kommentera

Revanch!

Igår så tog vi emot Skellefteå på hemma plan för första gången den här säsongen. och Brynäs ville ha renvanch efter att Skellefteå vann mot Brynäs för en vecka sedan uppe i Skellefteå med 5-2. Och i går vann Brynäs med 5-1 så vi fick mycket riktigt en skön revanch.

Daniel Widing

I morgon är de daggs för säsongens första borta resa för våran del. och Och resan går ner till Karlstad för att kolla på match mellan Färjestad och vårat kära Brynäs!

Av 79 Andersson
2008-10-17 15:13

Rolig Läsning!

Måste bara få lägga in en bild på elitserietabellen som den ser ut just nu. Tänk att Brynäs leder serien efter 12 omgångar. helt ofattbart. undrar hur länge detta ska hålla i sig.

Rolig Läsning!

Av 79 Andersson
2008-10-17 15:04

Matchtips > Sv: Omgång 13
Rögle - Timrå 4-3

Djurgården - Linköping 3-5

Södertälje - Modo 1-5

Färjestad - Brynäs 2-4

Frölunda - Hv71 3-4

Skellefteå - Luleå 5-2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
tjugo8: jag har för mig att jag mejlade Brynäs och frågade angående när medlemstdiningen kommer ut alltså höstnummret. och har för mig att jag fick till svar att den skulle komma ut i slutet av oktober.
Kommentera

Del Mål 1 och Del Mål 2!

Första delmålet var att Brynäs skulle vara på slutspels plats efter 10 omgångar och de klarade vi, vi låg etta efter 10 omgångar, ligger även etta efter 11 omgångar så första delmålet är avklarat!

Nu är de daggs att kämpa på lika mycket som vi har gjort hittills, andra delmålet är att vid jul uppehållet även då ligga på slutspels plats. Får se hur de går nu fram till uppehållet först och främst som blir nu i början av november. Nu vänder ju serien vilket innebär att dom lag vi har mött hemma möter vi borta nu, och dom lag vi mött borta möter vi hemma.

Hoppas framför allt vi kan vinna hemma mot lag som Skellefteå, Luleå och Rögle som vi vill ha bakanför oss om vi vill undvika Kvalserien och ha chans att gå till slutspel denna säsong.

Av 79 Andersson
2008-10-15 11:42

Matchtips > Sv: Omgång 12
Luleå - Södertälje 3 - 4

Modo - Frölunda 2 - 5

Brynäs - Skellefteå 4 - 3

Djurgården - Rögle 4 - 2

Linköping - Färjestad 3 - 3

Hv71 - Timrå 5 - 3
Kommentera

Inte vilken match som helst!

I går hade Brynäs borta match mot Frölunda i Scandinavium. Och de var inte vilken match som helst utan de var rätt så intressant match. Johan "Honken" Holmqvist står ju nu mera i Frölunda, han som var målvakt i Brynäs när vi tog SM-guld 1999 mot Modo. Och Brynäs hade ju som bekant Jacob Markström i målet som är en ung talang som spås en ljus framtid.

Men de skulle visa sig att bägge två släppte bara in ett mål vardera. Brynäs tog ledningen genom Alexander Sundström i slutet av första perioden, och i andra kvitterade frölunda till 1-1 och de resultatet stog sig hela vägen ut. Så de vart delad poäng i matchen. En pinne till vardera lag.

Brynäs ligger fortfarande på första plats i årets elitserie.

Jacob Markström

Av 79 Andersson
2008-10-14 13:13

Härlig seger!

I lördags var de hemma match igen och denna gång stod ssk för motståndet. och det vart en ganska jämn match.  och de krävdes bara ett mål i dennan för att vinna matchen skulle de visa sig,

Och de var Brynäs som tog ledningen med 1-0 i andra perioden och de stod sig hela matchen ut. Målskytt blev Daniel Widing. och Jacob Markström höll sin andra nolla denna säsong.

Av 79 Andersson
2008-10-12 22:37

Matchtips > Sv: Omgång 11
Timrå - Skellefteå 2-4

Södertälje - Djurgården 3-2

Frölunda - Brynäs 3-4

Modo - Luleå 5-2

Rögle - Linköping 1-5

Färjestad - Hv71 3-3
Kommentera

Matchtips > Sv: Omgång 10
Skellefteå - Modo 2-4

Brynäs - Södertälje 3-4

Djurgården - Frölunda 4-1

Hv71 - Rögle 5-1

Timrå - Färjestad 4-4
Kommentera

Matchtips > Sv: Omgång 9
Luleå - Frölunda 2-5

Skellefteå - Brynäs 3-4

Modo - Hv71 3-3

Rögle - Djurgården 4-3

Södertälje - Timrå 2-4

Färjestad - Linköping 5-3
Kommentera

Tabbelllen just nu!

Vem trodde att tabbellen skulle se ut så här som de den gör just nu. Man tror kanppt sina ögon. Men de är roligt så länge de varar. Vi som håller på Brynäs är ju inte vana att se Brynäs ligga i toppen av tabellen.

R F Lagnamn M V ÖV ÖF O F Mål P
1 Brynäs IF 7 5 1 0 0 1 23 : 18 17
2 Linköpings HC 7 4 1 0 1 1 24 : 18 15
3 Färjestads BK 7 4 0 1 1 2 14 : 13 13
4 Skellefteå AIK 7 3 1 1 1 2 22 : 16 12
5 Timrå IK 6 3 1 0 0 2 22 : 19 11
6 MoDo Hockey 7 3 0 1 2 2 23 : 21 11
7 Rögle BK 7 2 1 1 1 3 21 : 21 9
8 Djurgården Hockey 6 2 1 1 1 2 16 : 18 9
9 HV71 7 2 0 0 1 4 19 : 22 7
10 Frölunda Indians 7 1 1 1 1 4 14 : 18 6
11 Södertälje SK 7 1 0 0 3 3 12 : 18 6
12 Luleå HF 7 1 0 1 1 5 12 : 20 4

Av 79 Andersson
2008-10-04 14:14

Matchtips > Sv: Omgång 8
Timrå - Rögle 5-1

Södertälje - Luleå 4-3

Färjestad - Modo 3-3

Brynäs - Linköping 5-4

Frölunda - Skellefteå 3-4
Kommentera

Serieledning :)!

Brynäs leder serien efter 7 omgånger. Vem trodde att Brynäs skulle leda serien innan serien startade. Okej, nu är de är det bara början än av säsongen så de är mycket kvar, och många poäng kvar att spela om. Men alla poäng räknas ju. Och skönt att ha tagit mycket poäng nu innan dom förväntade topplagen börjar komma igång på allvar. Ny match på lördag hemma mot Linköping. Hoppas på mycket folk nu som kommer att stötta Brynäs till ännu en seger.

Vilket härligt Brynäs gäng!

Av 79 Andersson
2008-10-02 22:22

Matchtips > Sv: Omgång 7
Luleå - Brynäs 2-5

Skellefteå - Färjestad 1-5

Modo - Timrå 4-4

Rögle - Södertälje 2-5

Linköping - Djurgården 5-3
Kommentera

Brynäs - Modo 2009-09-29!

Brynäs gjorde ingen höjdar match idag, men dom kämpade verkligen till sig 3 poäng även idag. Dom tappade match i andra perioden när Modo tog time out, men dom kom tillbaka i tredje perioden. Dom visar verkligen en härlig inställning nu i laget. Hoppas de håller i sig länge. Ny match mot Luleå borta på torsdag. Hoppas på seger även i den matchen. Luleå är ju ett av två lag vi vill ha efter oss när serien är slut för att vi ska slippa kvala.

Granström

Brynäs laget firar segern

Av 79 Andersson
2008-09-29 23:12

Matchtips > Sv: Omgång 6
Hv71 - Linköping 3-4

Frölunda - Rögle 4-1

Brynäs - Modo 4-2

Timrå - Luleå 4-1

Djurgården - Skellefteå 5-2

Södertälje - Färjestad 2-5
Kommentera

Vilken kämpar insats!

Rögle ledde med 3-0 inför sista perioden. men Brynäs gjorde verkligen en bra kämpar insats i sista perioden och kunde vända matchen och vinna med 3-4 till slut. Hoppas nu att de bli mycket folk hemma i Läkerol Arena nu på måndag som verkligen stöttar Brynäs. Vi leder serien efter 5 omgångar. Vem hade trott de innan säsongen startade.

Men nu är de ju mycket kvar på säsongen fortfarande så man kan ju inte ta ut något i förskott än. Men dom har börjat bra, bättre än förra säsongen i alla fall.

Juuso Hietanen

Av 79 Andersson
2008-09-28 21:08

·