Bortelångsidan

6 inlägg · 44 besökare

Historik

·
Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fick pushnotis med ledning 1-0 för Luleå! Kan det gå vägen idag?
+1
Kommentera

Tre Kronor > JVM up and coming!
Snart är det dags för nedsläpp och Sveriges första match i JVM. Hur laddar ni upp där ute? Personligen har jag kikat igenom diverse tube-klipp och har laddat kylen med hockeysnask!

Hur bra tycker ni att Tre Kronor är i dagsläget? De stod ju trots allt för ett väldigt bra genrep?
Kommentera

Juniorhockey > JVM - en juldtratidion?
Tänkte bara höra om det är någon mer med mig som som tycker att JVM är en lika stark jultradition som pepparkakor och glögg? Jag ser alltid varenda match och det finns en enorm charm i den stundtals naiva hockey som spelas. Dock ger alla spelare allt och de spelare som är lite extra talangfulla sticker alltid ut. Vad tror ni om Sveriges chanser i år?
+1
Kommentera

Leksands IF > Sv: Leksands resa fram till jul
Nog känns det som att Leksand har en bit kvar innan det nalkas säkert SHL-spel även nästa säsong? Ser onkeligen lite tunt ut även om formen nu är starkt på uppåtgående. Blev glatt överraskad när jag plingade till 4 gånger om i Flashscore-appen senast! PS! Riktigt bra app för målservice till SHL för övrigt!
Kommentera

Leksands IF > Leksands resa fram till jul
Var kommer Leksand att befinna sig i tabellen vid jul? Just nu ligger man sist och i skrivande stund har Flashscore precis rapporterat att man ligger under mot Rögle. Är kontraktet redan förlorat eller vad säger ni?
Kommentera

Luleå HF > Finns chans till SM-guld 16/17?
Luleå ligger i dagsläget lite risigt till. Vad tror ni, finns det en realistisk chans att det blir SM-guld i år? Följde matchen via flashscore-appen idag och blev inte direkt mer övertygad efter endast en straffseger mot Djurgården...
Kommentera

·