Jensa

16 inlägg · 3496 besökare

Historik

·
Tre Kronor > Sv: sve-rys
Backsidan är tyvärr alldeles för tunn. Sundin, Tärnqvist och den bedrövlige Bäckman håller inte OS-klass. Notan, Kim och Kronwall saknas oerhört.

Sen måste vi ivarjefall få ihop en riktigt bra kedja i PP. Näslund och Fopa hade inte varit fel, inte heller Nyllet.

MEn spelmässigt har det varit okej, Nabokov har varit ruggigt het i Ryskakassen, men man får inte ens ge lillfingret åt spelare som kovalev och ovechkin, då kan inte ens Lunkan hålla rent.
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Ny spelare
Nu måste fanskapet i båset bort, alternativt ändra strategi. Han snackar om att grundspelet ska sitt i ryggärgen men vad spelar det för roll om vi har ett grundspel när vi inte ens använder oss av spelarnas kvalitéer

Det här är för fan komedi, lira Norbäck, Buren och Jörgen i slutet på matchen, inget ont om dessa då det är några av ES:s bästa defensiva forwards, men man har inte i en toppning att göra då den offensiva kunskapen är minst sagt begränsad.

Men jag misstänker att det blir andra bullar då den envise norrlänningen inte ens använder sig av godisbitarna som Hallin faktiskt har levererat iår. På pappret har vi ES 4-6 bästa lag. Det ska nästan vara omöjligt att misslyckas, men Taavola levererar 4 poäng på sex matcher och hela sju mål framåt, STARKT!
Kommentera

Timrå IK > Sv: LHC - Timrå IK 2005-09-29
Laken: Det var nog bland det bästa jag läst på länge!

Instämmer till hundra procent. Allsvenskan är ett skämt och ett hån mot mig som ändå gillar fotboll(utländsk sådan). Jag skulle inte ens gå och kolla på skiten om jag så fick pengar för det. Tyvärr så är det stämningen som har dragit de senaste åren ivarjefall här nere i STHLM regionen, men folk kan inte se igenom fingrarna längre. Allsvenskan är bedrövlig!

Hockeyns 50 omgångar har ju debaterats fram och tillbaks och en ursäkt för dom som har gått på fotboll att säga att de inte har någon betydelse. Herregud varenda omgång har betydlese, var upp i Globen igår där två relativt nervösa lag slogs om säsongens oerhört viktiga tre första poäng. Elitserien är ett krig i 50 omgångar, håller en hög kvalité och är underhållande.

Något som dock drar ned betyget är ju amerikaniserandet av elitserien, tuggummipop ivarje avblåsning(på alltför många arenor) och en generellt mesigare attityd bland supporter som inte bryr sig om sitt lag lika mycket och det är jävligt synd. Arenor som Globen och Cloetta Center är rena rama öken numer.
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Selänne till SSK? Status?
Stisse1: Finns inte en sportmössa att Hallin plockar in två vingar när det är centrar vi behöver. Det ryktet kan du kasta i papperskorgen.
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Muppar i Hockeyligan
Dalmas1: Sånt drag på läktarn, du menar två bastrummor som det bankas på konstant i tre timmar...lägg av...

DUNK-DUNK-DUNK


DUNK


DUNK-DUNK
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Muppar i Hockeyligan
Pappin27: Bara att instämma, hockeyligan är sorglig.

Det blir SSK som får stryka på foten när 5000 efterbliva dalmasar ska ha sitt, klapp och klang i det fantastiskt klassiska derbyt Mora-Leksand(har man överhuvudtaget möts 10 gånger i tävlingssammanhang), fy fan jag spyr. Vart är hockeykulturen på väg någonstans.

Skulle nu detta gulligull med Leksand gå igenom så skulle det ivarjefall ha varit på FBK:s. Finns inte en enda anledning till varför dom ska spela i den mellersta gruppen, ja förutom Glennert extremt långa tunga då.

Sportsligt är det ett mord på ANRIKA Södertälje Sport
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - DIF Kvartsfinal 7 2005-03-16
Lider mer er, mer eller mindre överlägset men fantasiskt svårt att få in puckarna bakom Theodore. Hade gärna sett er i semin, nu blev det FBK(jävligt kul det med). Jaja Timrå brukar alltid resa sig så väl mött i Scaniarinken till hösten!
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Vilket lag tror ni tar SM - GULD?
Metal Guru:...och nästa år åker ni ur...
Kommentera

Södertälje SK > Sv: SSK - VF
rullis: Snarare för få...
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Det Konstiga Målet Mellan Södertälje-Hv71
killer: Målkameran får BARA användas till att kontrollera om pucken var över mållinjen eller inte, ingenting annat. Så det är i allra högsta grad Rådbjer som dömer om det ska bli mål eller inte i ett sånt läge.

Men nu spelar ju det mindre roll då MAts HAllin för femtielfte året irad gjort bort sig sin roll som sportchef. Ersättaren till Olli blev två halknackiga kanadiker som båda är vingar och dessutom är/var helt matchotränade.

Starkt jobbat Mats, det här MÅSTE bli din sista säsong!
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Det Konstiga Målet Mellan Södertälje-Hv71
pontare: Dick försöker ju ta bort den solklart interferande Eriksson som dessutom lyckas peta bort Stana från målgården. Offside i målgården, Interference på på målvakten you name it, men det var allt annat än mål. Och sen åker dumfan och ska kolla målkamera, klart som fan pucken var inne, men du skulle ju ha blåst innan din dumma jävla gnagare. Rådbjer kliver in och kanske avgör slutspelsstriden.

Hv är bra och förtjänar en slutspelsplats, men Moras sju poäng skulle bara ha varit sex.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Nu är det allvar
Johan J: Klack? Den liksom övrig publik somnade in redan i de inledande minuterna av matchen, som för övrigt var brutalt usel.

Ni vinner förövrigt på torsdag. SSK(eller ska jag säga Olli) är laget att möta om man vill ha en negativ trend bruten.
Kommentera

Södertälje SK > Sv: SSK !
Johan J: Man sitter och väntar på att nästa avsnitt av Robinson på Tv3 ska börja, inget annat. SSK har ingen medgångspublik, det är ganska uppenbart nu. Antingen älskar man laget och går på matcherna(som ungefär 3500) eller också skiter man fullständigt i det och stannar hemma.
Kommentera

Södertälje SK > Sv: SSK-BRYNÄS
Måste ha varit den sämsta matchen i elitseriens historia, mellan två katastrofalt usla lag och tre nästan lika dåliga domare. De enda som kan få godkänt är målvakterna Holmqvist och Stana.
Kommentera

Juniorhockey > Sv: Underbarnet Sidney Crosby
Och det är inte helt omöjligt att innan säsongen är över så har Niklas Bergfors gjort debut i SSK:s A-lag. Har tränat fruktansvärt hårt under sommarn(som alltid iåförsig) och har ännu inte prickat toppformen, långt därifrån. Niklas har en något annorlunda upplägg jämfört med de andra då han satsar på extremt hård träning hela hösten och därför kommer heller inte resultaten förns framåt vintern/våren. Såg man inte minst förra året då han inte var speciellt märkvärdig i TV-pucken, men däremot bäst i SSK:s J-20 under vår säsongen.

En annan supertalang man inte heller får glömma är Tom Wandell Tv-puckens bäste forward 2002. Toms stora problem är hans fysik som gör att han ligger nått år efter Bergfors. Väger fortfarande lite lätt i närkamperna och har även en avslitetet korsband som eventuellt ska opereras efter säsong då man anser att han har vuxit klart. Men jag skulle nog säga att Tom har mer talang än Niklas och en helt makalös teknik samt spelsinne, men som sagt fortfarnade något svag rent fysiskt.
Kommentera

Rögle BK > Matte Carlsson som back
Såg att Waltin har skolat om "gamle" SSK:aren Matte Carlsson till back(eller spelar han halvback i torpedsystemet?). Hur har det funkat för honom i inledningen? Borde annars vara den klockrena torpeden med tanke på att han är extremt bra på rören.

Likaså är man nyfiken på hur det går för Marcus Forsberg?
Kommentera

·