1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581251 inlägg · 6216 ämnen

Nu är det allvar

460164 · » Till forumet


Sv: Nu är det allvar
Dream Team: Det är väll BRYNÄS som förslagit att serien skall utökas till 14 lag, så dom med säkerhet blir kvar ?
Så fort Hela sveriges Leksan går upp, blir den säkert låst också.

Vart är idéen med seriesystem på väg ?
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Brynasare: visst finns det lag man inte gärna ser som SM-guldvinnare osv. Men att säga att ett lag inte är ett givet elitserielag är ju bara för mycket. Ett lag är inte bättre än de spelare som spelar där just för tillfället och det säger ju sig självt att det kan variera från år till år. Ena året är de på topp och nästa år kvalar de (kanske...)

Sedan är det ju så att man håller på SITT lag, det betyder väl inte att man inte gillar hockey???
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Brynasare: Läs på innan du uttalar dig, historikt är brunäs sverges "värsta" köpelag!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Brynasare: Jag tycker det är tur/kul för Timrå-fansen men kanske framför allt Timrå IK att jag bara gillar Timrå IK och inte nåt annat sop eller skitlag. Det är nog tur för håkkyn att det finns supportrar som jag som vet vart skåpet ska stå och inte far och velar omkring...

Och du, jämför inte Timrå med Link*ping är du snäll, du som kan hockey också! Du talar förresten mot dig själv när du säger att du blev helt hatisk när Malmö vann SM-gulden, själv så unnade jag dom gulden som den håkkyälskare jag är, för det var dom värda...

Vilka lag som ska spela kvalserien bryr mig inte det minsta så länge det inte är Timrå IK som det handlar om. Brynäs, Malmö, MoDo, Färjestad, Link*ping, Södertälje o.s.v, nån av de andra lagen ska förhoppningsvis ner i kvalserien och spela och Timrå ska bara vinna hem SM-guldet - svårare än så är det inte...

Nu; Ut och ploga och sanda vägarna så vi kan åka och se på hockey...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Brynasare: Så du jämför alltså Timrå med Rögle, som inte varit i elitserien på 10 (!) år? Och i nästa mening heter det att Timrå är ett "gammalt klassiskt norrlands lag"? Nu får du nog bestämma dig..
Mina åsikter om LHC´s (o)värde sett till hockeyhistorien, dom behåller jag för mig själv ett tag till.

Du har helt rätt i att det som nu hände under -50-, -60-, och -70-talen, då Brynäs som exempel, till en början inte ens var bäst i Gävle, inte säger så mycket om hur bra respektive klubb är idag. Men då missar du också en stor del av vad som gör de olika klubbarna (som fortfarande är kvar) till vad dom är idag. Hade det inte varit för att hockeyn här blev stark i takt med W/Ö´s/Timrå´s framgångar, då hade inte heller de övriga klubbarna i närområdena känt sig manade att kanske ta upp kampen och bredda kvaliten. Det är tack var den tradition som skapades där under en lång följd av år som hockeyn fick ordentligt fotfäste och som aldrig, trots att Timrå senare var borta 19 år från Elitserien, tycktes vilja försvinna. Det var också den kraften som tog oss tillbaka!

Nej, Timrå är inte alls nåt givet elitlag, det är undertecknad mycket väl medveten om. Speciellt som det ser ut den här säsongen då skillnaden mellan att gå till slutspel eller att måsta kvala nog kommer att bero på vilka spelare man lyckas knyta till sig i sista sekunden, ungefär. Små marginaler, lugnt sagt, se bara på HV 71.
Dock har man arbetat målmedvetet i ungefär 10 år, sedan man återtog namnet Timrå IK, i första hand mot ES, sedan har Kent Norberg & co lagt ned ett alldeles förträffligt bra jobb med att göra TIK till ett stabilt elitserielag, med SM-slutspel som extra krydda.

Men detta är på intet sätt nåt att ta för givet, inte alls. Har man upplevt motsatsen - det totala mörker som infann sig då klubben kämpade för att ens överleva för en sisådär 20 år sen, ja, då är det lätt att inte bli för kaxig och för krävande i det här läget, utan istället känna en ödmjukhet och en beundran inför vad hårt arbete faktiskt kan betala sig bra.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Brynasare: Malmö hade förresten flera Skåningar i laget även 1994.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Brynasare: För tillfället har Malmö dock en drygt handfull Skaunespelare i laget.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Dream Team: Jag är inte ny på området men du har helt rätt. Men det är som att säga att Gävle GIK m.fl är givna elitlag. Timrå är ungefär lika givet elitlag som Rögle eller Linköping för mej. Men det är som sagt Kul att Timrå som gammalt klassiskt norrlands lag är i eliten. Hellre Timrå än Malmö osv.

Brynäs hade en helt värdelös sportchef några år och det i kombination med dålig ekonomi ledde till dåliga värvningar. Ryss kedjan med Davydov i spetsen osv var panik värvningar... Måste dock säga att Brynäs hade ett av sina bästa lag på papperet när dom åkte ner i Allsvenskan och fick kvala sej kvar (vann alla matcher utom 1 i Allsvenskan). Det var 4 landslagsmässiga kedjor och endå gick det helt åt helvete.

Nu är Micke Sundlöv i farten och gör ett mycket bra jobb. Om det inte hade vart för strejken tror jag att Brynäs hade varit på övre halvan av tabellen nu... Jag har fortfarande förhoppningar på slutspel.

Den andra personen som sa att Brynäs m.fl var soplag verkar ju inte gilla nått annat lag än Timrå och då är man nog mer ett Timrå fan än ett hockey fan. Kul för dej men inte för alla andra Timrå fans som kan hockey.

Dessutom gillar jag lag som tar upp spelare. timrå är väll ett bra exempel på lag som har fått fram topp spelare. Brynäs har fått fram endel men inte så överdrivet många. Man har däremot fyndat unga spelare och utvecklat dom till toppspelare (exempel Modin, Wallin osv). MoDo är väll värst endå...

Malmö är sämst. Jag var helt hatisk när dom vann SM guld för 10 år sen eller va de va... Tror inte dom hade en enda spelare i laget som kom från Skåne-
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Brynasare: MoDo är ett skitlag - Malmö och Brynäs är två soplag, det är lite skillnad på skitlag och soplag tycker då jag då. Likaså SSK och FBK är ena riktiga soplag för att inte snacka om Lulio och HV dårå...

Dessutom har jag inte mycket tillövers för lag som Frölunda, Mora och Djurgården... Vad jag tycker om Linköping och Sundsvall Hockey håller jag för mig själv då jag inte tycker att man skriver om sånt i en demokratisk gästbok...

Timrå IK är dom bästa...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Dream Team:
Klockrent!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Dream Team: Lycka till framöver.... Ni kan vinna fram tills den 6/12 när vi kommer på besök igen. Då får ni torsk igen.. =)
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
claesw: Ja, om du menar firma Molin/Sjödin (?) så har dom kanske passerat bäst före-datum med rätt så god marginal nu.
Tommy Sjödin hade ju, sett till sin ålder en osannolikt bra säsong nu senast. Men han har väl inte direkt nått upp i samma nivå den här hösten. Ja, inte än så länge iaf, för kan man leva på rutin, ja, då är ex-tikaren ett utmärkt exempel på just detta.

Den gamle (!!) målspottaren Ove Molin har hittills bidragit med 5 poäng (2+3), och har -9 i plus/minus. Säsongen 2004/05 torde nog för hans, och för Brynäs bästa innebära slutet på en i det stora hela mycket framgångsrik epok!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Dream Team:
Mycket bra analys, man höll (håller i viss mån?) fast vid gamla hjältar aningen för länge.

Jag tror definitivt BIF har i slutspelet att göra, men att prata om guld- nä, det väntar jag med (frölunda ligger nog närmast till det just nu).
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Johan J: Ja håller med dig fullo fast jag vill att man ska gå ännu längre tillbaka i tiden och leta efter ramsor.

Kolla bara på vilka sånger man körde på 60 och 70-talet, ta upp dom igen och jag lovar att flera av de lite äldre skulle nappa direkt och då menar jag inte bara de som är runt 60, 40 och 50 taggare skulle också bli nostalgisk!

Och vad jag ahr hört så var det lite mer sång i de ramsorna än de vi har nu...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
hockeybussen: Ja, och det brukar ju löna sig i längden. Eller, så var det kanske inte.

Jag ser ingen som helst poäng i att se sitt så pass blåögt att man inte ens kan säga att dom varit dåliga. Kommentaren "Är du ingen riktig supporter eller?" när man säger att laget har spelat skit brukar kunna sammanfatta det där ganska bra. Det är en annan sak att sluta följa sitt lag när det går dåligt.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Knylan: Jag menar bara att man bör tro på sitt lag i vått och torrt!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
hockeybussen: Och exakt vad gör Jensa till en otrogen supporter? Att han vågar säga att han inte tror på laget eftersom dom inte presterat senaste tiden?
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Redax 2: Väl talat!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Dream Team: Tror nästan vi får upprätta ngn form av tenta för att få skriva här. Börjar smått ledsna på alla minderåriga som tror att bara för att Timrå inte har legat i elitserien alla åren under som de levat så måste Timrå vara en "ny" klubb utan anor...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Brynasare: Du verkar rätt "ny" på området du med. Om du tittat lite längre bak i historiepärmarna hade du också märkt att Timrå mötte just
Brynäs i högsta serien redan 1956, spelade i eliserien när den drog igång, 1975/76. Hade det inte varit för att Brynäs, och i viss mån Leksand varit så dominanta som dom var under första halvan av -70-talet, ja, då hade nog även Timrå IK tagit nåt SM-tecken under den perioden. För så bra var vi.
Sedan åkte laget jojo mellan ES och Div. 1 under resterande del av -70-talet, åkte ur -82 för att helt saknas fram till vi skrev nytt årtusende.

Meritmässigt är det ju inget snack vilka som varit bäst sett till dessa båda lag. Bara att ta av sig hatten för Brynäs, framför allt under -60- och -70-tal. Dock har väl något hänt på senare år med den gamla anrika föreningen. Det känns som man kanske slappnade av lite för mycket iom guldet -99 och trodde allt bara skulle flyta på. Att gamla hjältar som Janne Larsson, Tom Bissett, Ove Molin och Pär Djoos varken blev yngre eller bättre tog man kanske inte med i beräkningen.

Lycka till i jakten på slutspel!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Jensa: En torgen supporter ser jag!!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
ernie eagle: tycker Ernies intiativ till insamlng är lysande och hoppas att det hela kommer igång snart. De som inte vill skänka något behöver ju inte.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Jag tycker det är fjantigt att säga att Malmö & Brynäs är skit-lag. Brynäs hade en bra trupp innan NHL-lockouten och har nu en skaplig trupp efter att ha gjort vissa värvningar. Dessutom är Brynäs ett av 2 lag i Elitserien som har varit med varje säsong sedan starten. Timrå är ett nytt lag och kanske inte ska yttra sej om att andra lag är skit-lag. Vad tror ni folk sa när Timrå kom upp?

Jag tycker endå det är kul med ett norrlands lag till i Eliten. Skönt att AIK åkte ur, höhö. Kul också att Timrå verkar gilla Brynäs sätt att träna spelare då man tagit många spelare från Brynäs ;).

Jag tycker att Timrå gjorde en dålig match mot Brynäs och att förlusten var förtjänad. Brynäs hade bättre spel i offensiv zon medans Timrå hade svårt att komma inn på mål och fick spela runt längs sargerna. Jag såg reprisen på 1a målet och tycker nog att det skulle underkännas. Det är tveksamt om Kiprusoff hade tagit målet, men det är ju endå ganska tydligt på reprisen att han blir nerknuffad. Jag tror dock att Brynäs skulle ha vunnit endå. Synd att Rönnmark var totalt värdelös i sista perioden precis som vissa här nämnde. Jag va på matchen och höll fan på bli galen, hehe.

Och vafan är det med Modin? Han va helt osynlig och gjorde inte ett rätt. Enda gången jag såg honom var när han åkte runt och muckade med folk. Antar att han är ur form men de e bättre att han är det nu än i slutspelet.

Jag hoppas att Malmö och Södertälje kommer sist och näst sist, för det är dom riktiga skitlagen i Elitserien tycker jag även om jag inte tycker att nått lag i serien är dåligt nu med förstärkningar osv. Jag tycker det är rätt med 14 lag i år eller i alla fall stänga ligan. Det skulle ju va rätt sjukt om det lag som värvat in mest temporära spelare skulle klara sej kvar pga det. Kolla på MoDo... om NHL sätter igång får dom sätta Foppa i alla 4 kedjor för å klara sej eller nått...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Johan J: Klack? Den liksom övrig publik somnade in redan i de inledande minuterna av matchen, som för övrigt var brutalt usel.

Ni vinner förövrigt på torsdag. SSK(eller ska jag säga Olli) är laget att möta om man vill ha en negativ trend bruten.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Dream Team:

Ja, jag har förvisso sett Timrå på läktarplats ett fåtal gånger på hemmaplan hittills denna säsong men lyssnat på desto fler via webbradiosändningarna. Det jag saknar är de ramsor som användes för några år sedan. Variation alltså. Som det är nu tycker jag det är samma fram och tillbaka.

Var tog till exempel "Vilka är det som står kvar/TIK står när de andra faller" vägen?

Satt och lyssnade på webbradions sändning från bottenmötet Södertälje - Malmö ikväll. SSK:s klack har om möjligt ännu sämre variation. SSK, SSK, SSK. Med tanke på att publiken i Timrå inte har i närmelsevis lika dålig underhållning, Södertälje är Sveriges minst attraktiva ishockeylag, så borde Timråklacken kunna bjuda upp bättre.

Kör "Skjortan hänger utanför eller något"...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Johan J: Är det nåt du saknat hos ståplatsfolket såhär långt?
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
ernie eagle: Stryker du båda "inte" ser det ännu bättre ut.

För övrigt kommer jag att resa upp till Sundsvall för att skrika rösten av mig både mot Södertälje och Färjestad. Hoppas det kommer sprida av sig på övrig publik på ståplats.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
ernie eagle: Måste genast korrigera mig.

"Naturligtvis förutsätter inte jag att Nubben och den övriga ledningen INTE gör sitt yttersta för att ro denna affär i land".

Så skall det givetvis stå.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
John K: Naturligtvis förutsätter jag inte att Nubben och och den övriga ledningen gör sitt yttersta för att ro denna affär i land.

Om du läst mina krönikor jag skrivit på tikare.se så ser du att jag högaktar Nubben både som människa och sportchef och faktiskt även skickat in Dagens Ros på honom i Dagbladet.

Det är ju det de handlar om. Jag menar misstror du frugan försummar de husliga sysslorna oxå hemma i köket när du erbjuder dig att hjälpa till?

Det är av god vilja, engagemang och kärlek jag vill visa mitt stöd och min uppmuntran genom att försöka få fler att skänka en slant.

Många bäckar små...

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Redax 2: Jamen självklart skulle naturligtvis ett skriftligt kontrakt upprättas där jag, någon representant från SK samt en oberoende revisor undertecknar tillsammans med Kent "Nubben" Norberg och Thomas Johansson att dessa pengar SKALL öronmärkas enkom för att RÄDDA Kiprusoff och Berg kvar i laget efter jul.

Du skall väl inte inbilla dig att jag drar en gång en sådan här apparat och kontaktar pressen och sliter arslet av mig för ett specifikt ändamål utan någon sorts form av garanti för att pengarna faktiskt används på ett korrekt sätt.

Jag tror knappast att Timrå vågar blåsa oss supportrar på öronmärkta pengar som vi skänkt till föreningen.

Det skulle skapa en förtroendekris och dessutom är det ett kontraktsbrott i juridisk mening där vi kan dra Timrå IK inför rättslig prövning och det tror jag inte ledningen är så pigg på.

Det är livrädda för negativ publicitet som kan skada varumärket Timrå IK.

Så skall det bli något bidrag får vi väl sätta hårt mot hårt och visa att vi menar allvar med vår insamling och vi är mera värd än skiten under styrelsefolkets skor!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
John K: väl talat i bägge inläggen.
Redax 2: cynismen är bara en morot på väg mot en stigande grågubbestatus.
Låt oss hoppas att framtidstron och visionerna lever än längre i företagen..

Den provinisiella kulturen..eller hur Leif Boork;-)


Vi har ett klubbmärke-använd det.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
ernie eagle: Nej, jag menar inte att man inte skall göra någonting. Det jag menar är att man inte skall förutsätta att någon eller några som har detta till sin uppgift inte gör något, utan att man har fog för det. Det som gläder mig är det fantastiska engagemang som råder från så många TIK-fans. Att dessa agerar och stöttar och kommer med kreativa förslag är något som man skall uppmuntra och ta till sig inom föreningen
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Jag tycker det känns viktigast att få ha kvar Kipper i målet. Dock kanske det inte går att bara ha en av finnarna kvar(med tanke på deras vänskap). Berg har varit riktigt bra och är en viktig kugge till att det gått så bra men Kosken är på väg tillbaka och borde kunna fylla upp hyfsat(dock kanske inte fullt upp) efter Berg.
Om det bara finns pengar för en av dem ser jag absolut att kipper blir kvar. Hoppas dock att det går att lösa så våra hjältar blir kvar resten av säsongen.

TIK för alltid!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
ernie eagle: Nej, men jag har sett hur ståplats minskar, slipsnissarna ökar och hela hockey-industrin mer och mer drivs under bolagsartade former. Då får man också ta konsekvenserna och se mig som en kund och inte bara vädja till min lojalitet hela tiden...

Märk väl, jag står fortfarande på stå, åker på vissa bortamatcher och skriker som f-n. Där är jag 110% Ultras. Skall jag däremot skänka pengar vill jag ha kontroll över användandet och slippa dumheter som örnar och annat...

Jag tror på Timrå-kyrkan men något tionde får de inte utan vidare...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Redax 2: Har du blivit bekväm på äldre dar? Låter lite som lår dig för bröstet och vrålar i falsett hur jävla bra vi är!

Har du resignerat och gett upp hard core-supportandet?
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Redax 2: Stammar Du?

I vilket fall känns det som att en insamling är lite Åshöjden över det hela när vi snackar om en förening som är bland de bästa i Sverige och som trots allt omsätter rätt stora pengar...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
ernie eagle: Det stod i en tidigare artikel* om detta fenomen med artistskatter osv. Där stod klart och tydligt att TIK budgeterat med att kunna ha spelarna kvar (De NHL lockoutade)
Så det är nog ett spel för gallerian. Som det nämnts tidigare,
få sponsorer att lätta på lädret lite extra.

* Stod i samma veva som det var på tapeten , med skatteplanerande spelare.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
ernie eagle: Det är inte det. Jag är säker på att pengarna hamnar hos Timrå IK men sedan då..? Det är som med Landstingsskatten. De försvinner in i den stora apparaten och sedan vet man ej vad de tar vägen... Enda sätten att ta reda på det är att bli medlem och läsa bokslutet och då har ju Timrå IK redan där fått in 200 kr...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Redax 2: Du menar att du inte tror att pengarna går till vad de är avsatt till?

Som ytterligare en garanti kan jag låta Mikael Byström som jobbar på Föreningssparbankens lokalkontor i Timrå förvalta pengarna.

Finns ingen möjlighet att ta ut pengar utan det förblir spärrade tills den dagen då Kent "Nubben" Norberg väljer att öppna kontot!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Redax 2: ...och jag får dessutom vibbar vad gäller gamla tider där det kändes som att det viktiga för SK var att donera pengar och inte vårda sina medlemmar...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
ernie eagle: Så Du tror inte att klubben redan jobbar på det hela och letar mer sponsorer etc..? Kan inte klubben marknadsföra den proukt som är Timrå IK är det snarare deras fel än mitt att jag inte skänkte pengar...

Inte för att vara elak men jag skänker gärna pengar till TIFO-gruppen där jag ser vad de går till (Ännu en förbaskat snygg flagga i helgen. Kanonbra!) men att donera pengar generellt känns lite tveksamt. De fungerar möjligen som att donera till U-hjälpen. Marginellt bidrag men de skänker givaren bättre samvete...

Ja, jag är cynisk men det blir man som ekonom...
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
John K: Så du menar på fullaste allvar att man bara skall sitta tysta och snällt som ett ljus i klassen och inte agera överhuvudtaget bara för att man har en sådan stark tro på att organisationen fixar detta.

Jag skrev ju tidigare, allt cred till "Nubben" för vad han har uträttat.

Men inte tror jag han gråter sig till sömns om han får lite mer ekonomiska medel att röra sig med.

Om vi INTE gör någonting nu och dessa spelare går förlorade, vilka skall vi beskylla då?

Oss själva?

Nu görs det åtminstone någonting!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
John K: Så du menar på fullaste allvar att man bara skall sitta tysta och snällt som ett ljus i klassen och inte agera överhuvudtaget bara för att man har en sådan stark tro på att organisationen fixar detta.

Jag skrev ju tidigare, allt cred till "Nubben" för vad han har uträttat.

Men inte tror jag han gråter sig till sömns om han får lite mer ekonomiska medel att röra sig med.

Om vi INTE gör någonting nu och dessa spelare går förlorade, vilka skall vi beskylla då?

Oss själva?

Nu görs det åtminstone någonting!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Kalle K: Ni som debatterar detta ämne verkar tro att dom som arbetar inom Timrå IK inte gör någonting för att lösa situationen? Jag är övertygad att dom ansvariga gör allt vad dom kan för att komma till en bra lösning. Lösryckta spekulationer om vad som görs eller inte görs är inte bra för seriositeten i debatten och håll er till de faktauppgifter ni eventuellt har!
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
danne_tikfan: Tycker KalleK:S första inlägg är klockrent.
Skulle önska att nån i styrelsen läste det.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Kalle K: Tror alla timrå suppotrar skulle skänka en slant för att få behålla Kipprusoff och Berg, hoppas att några företag i regionen går in med ett litet bidrag dom med
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Redhat:
Är väll rätt lugn av mig som person kan jag tänka.
Men allvarligt så tycker jag och hoppas att Timrå går ut och vädjar om hjälp om man behöver det, vi supportrar kan nog hjälpa till mer än dom tror, bara dom ber om det. eller hur?
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Kalle K: Lugn nu, det fixar sig. Jag och min arbetskollega har bestämt oss för att sälja våra fonder annars. Sedan borde väl varje Timråbo kunna lägga 100 kronor var. Närå, skämt o sido, jag tror iallafall att dom grejar det.
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
Redhat:
"avakta" in pengar?

Hmm. om du tror att det fungerar så då kan du inget om marknadsföring min vän.
Timrå kommer inte att få in en spänn extra om inte marknadsavdelningen går ut och jobbar aktivt mot sponsorer för att få in dessa slantar som behövs för att göra det möjligt att behålla dessa spelare.
Och då handlar det nog om att kanske hitta nya sponsorer än befintliga som redan finns idag, jag har hela tiden trott att TIK har sponsorer som täcker dessa spelare men har nu från flera håll hört att det är Timrå själv som täcker kostnaden,och skall vi behålla dem hela säsongen då kommer TIK att få det bekymmersamt ekonomiskt, även fast vi har ett högre publiksnitt än beräknat.

Mora har tack vare sin marknadsavdelning lyckats med fina värvningar tack vare sponsorer som täcker dessa, då kan man fundera på om det är deras ansvariga som är bra eller våra som är dåliga?
Kommentera

Sv: Nu är det allvar
redline: Klart att det fixar sig, jag är helt säker på att pengarna finns. Det är bara det att man vill vara kall och avakta in pengar från sponsorer. Går man ut och säger att pengarna redan finns, så får man ju ingen sponsring.
Kommentera

460164 · »