1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #460062

Sv: Nu är det allvar
Dream Team: Jag är inte ny på området men du har helt rätt. Men det är som att säga att Gävle GIK m.fl är givna elitlag. Timrå är ungefär lika givet elitlag som Rögle eller Linköping för mej. Men det är som sagt Kul att Timrå som gammalt klassiskt norrlands lag är i eliten. Hellre Timrå än Malmö osv.

Brynäs hade en helt värdelös sportchef några år och det i kombination med dålig ekonomi ledde till dåliga värvningar. Ryss kedjan med Davydov i spetsen osv var panik värvningar... Måste dock säga att Brynäs hade ett av sina bästa lag på papperet när dom åkte ner i Allsvenskan och fick kvala sej kvar (vann alla matcher utom 1 i Allsvenskan). Det var 4 landslagsmässiga kedjor och endå gick det helt åt helvete.

Nu är Micke Sundlöv i farten och gör ett mycket bra jobb. Om det inte hade vart för strejken tror jag att Brynäs hade varit på övre halvan av tabellen nu... Jag har fortfarande förhoppningar på slutspel.

Den andra personen som sa att Brynäs m.fl var soplag verkar ju inte gilla nått annat lag än Timrå och då är man nog mer ett Timrå fan än ett hockey fan. Kul för dej men inte för alla andra Timrå fans som kan hockey.

Dessutom gillar jag lag som tar upp spelare. timrå är väll ett bra exempel på lag som har fått fram topp spelare. Brynäs har fått fram endel men inte så överdrivet många. Man har däremot fyndat unga spelare och utvecklat dom till toppspelare (exempel Modin, Wallin osv). MoDo är väll värst endå...

Malmö är sämst. Jag var helt hatisk när dom vann SM guld för 10 år sen eller va de va... Tror inte dom hade en enda spelare i laget som kom från Skåne-
Kommentera