Machulda

15 inlägg · 87 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Huge: men vi fattar nu!

Kan du sluta se engagemang som något jävla minus. Alla tappar inte verklighetsuppfattningen för att man brinner för något. Att du (som jag sagt tidigare) glider in här med dina max tio timråmatcher i bagaget ska läxa upp oss hur vi ska analysera freddan. Vi har följt detta i ur och skur med freddan. Tror du på riktigt att din objektiva skitbild skulle vara bättre än våran? Översittare är vad du framstår som. Oavsett hur harmonisk och lugn du försöker skönmåla dig.
+11
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: ääh det var bara otur. För i Timrå är tränarrollen så komplex att det aldrig är tränarens fel.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Huge:
” Det har samtidigt varit små marginaler här mot slutet, nån dålig/slarvig match mot DIF och framförallt förlusten hemma mot IKO blev väl mer eller mindre dödsstöten för möjligheterna att undvika kvalspel. ”

Pga det dåliga spelet så mynnade det ut i små marginaler på slutet. Det betyder inte att resultaten är godkända. Vi har ett lag som på papperet hade kunnat kriga om play in. Men då kan man inte köra 12 raka torsk och starta upp efter ett uppehåll med 2-6 mot Brynäs där allt återigen såg ut som skit. Kul att du vill delta I diskussionen men ganska provocerande när man vet om att du sett max 10 matcher med Timrå denna säsong för att sedan säga att vi gjort det bra med tanke på förutsättningarna. Tror det bara är Timråiter och nån enstaka modoit (som sett laget i HA och shl) som faktiskt sett att vi underpresterat sett till truppen. Det ör sättet vi förlorar på. Inte att vi förlorar.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
Kongo: börjar skolan senare om Timrå spelar i HA?
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2022-02-24
Olle: JJ hade ju kunnat protesterat en aning mera så att säga. Hjälpa domarna.
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: vad DU gör för könsvärdering spelar väl ändå noll roll? Vad tror du kärring kommer ifrån? Du använder ordet på ett nedvärderande sätt för folk som inte kan bete sig. Hur ska kvinnor kunna veta vad du har för personliga åsikter? Hoppa ner ifrån hästen om du ska vara riddaren som sågar alla vid fotknölarna om dom råkar ogilla damhockey eller vara oförstående till hur nån kan gilla en sport utan tacklingar.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad:
” De är som kärringar allihopa däruppe.” varför är alltid denna nedsättande ton emot kvinnor helt ok enligt dig men så fort någon gnäller lite ”oskönt” på damhockey eller annat i närheten så är du där först och tillrättavisar.
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
” Lander representerade även Sverige i JVM 2011, där han var lagkapten. Under turningen svarade Lander för 8 poäng (5 mål, 3 assists) på 6 matcher.[1] Det var Lander som missade den avgörande straffen i straffavgörandet mot Ryssland i semifinalen.”


Lander, semifinal och ryssar. Inte toppklass.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Thord Johansson som video coach är väl lika rimligt som Molinder. Inte konstigt att junisarna drar. I Timrå får man bara nya jobb. Fysen var bedrövlig med Thord där alla blev skadade. Motsatsen till Sandra.
+15
Kommentera


Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Kongo: med alls svågerpolitik som ändå finns i världen så kan jag garantera dig att just sånna individer tar sig ända upp på absoluta toppen. Så att tro att alla är fullblodsproffs, med ett objektivt tänk, utan det egna egot är naivt. Den där självsaneringen är inte 100procentig.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Knylan:

Gnällde på försvaret genom hela säsongen och in i finalen. Det var öppen gata. Sen att dom andra lagen var ännu sämre var ju en hit. Vi hade en Dahlén som drog tamefan hela klubben.

Vad är rimligast? Att freddan/ant har sån fruktansvärd otur med sina trupper just i shl eller att det blir överjävligt tydligt att han inte kan sätta ett grundspel som krävs i SHL. Där allt handlar om att bygga en trovärdighet till truppen att dag ut och dag in hålla samma konsekventa spel oavsett. Vi beter oss som ett j18 lag. Funkar i HA med Dahlén, skiter sig big time i SHL. Men visst fortsätt läxa upp hela HS.
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo:
Kul att du bidrar men det är nog bättre att ni skickar till swishnummret ist för att köpa ”stödbiljett” om ni inte ska gå. Lite dumt att äta upp biljetterna.
+9
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Rögle BK 2021-11-30
hubbenorlen: Sheriffen var assisterande kapten i Almtuna från 14/15 till 16/17 sedan var han kapten i AIS från 17/18 till 19/20 när han lämnade för Kloten och sedermera hamnade hos oss.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sputnik: dock
Uppladdat:

169x300-656b9b15-b14e-43fe-a1e5-852cfdfe57eb.png

+1
Kommentera

·