1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

288793 inlägg · 3742 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Apropå ingenting...
J F K: Problemet är ju att man inte alls bryr sig om ”Svensk hockeys bästa” man bryr sig om ”shl’s bästa” och definitivt inget annat.
Dom klubbar som klarar dessa krav idag är väl Modo, leksand, AIK och viss mån löven och ssk, klubbar som vita hästen, Almtuna, pantern mfl kommer aldrig någonsin utan en eurojackpot vinst klara av att bygga Arenor som klarar dessa krav man vill ha, vilket per automatik kommer döda hela allsvenskan.
Shl vill inte stänga dörren helt mellan allsvenskan eftersom man vill ha mandat att kunna plocka russinen ur den allsvensk kakan varje år, men man vill samtidigt begränsa så bara ”Dom exklusivaste klubbarna kan ha tillträde”

Jag är sjukt tacksam över att Modo har allt som krävs för att ”kvalificera sig som shl lag” men det skjuter ju samtidigt dom klubbar som inte har eller kommer att kunna skaffa det duktigt i sank med ett sådant förslag.

Vad fan har arena kapacitet och ”viss standard” men hockeyn som sport att göra?!, det kan ju inte bli mer genuint när tex Mora tar steget upp med FM Mattsson arena som liknar en gammal klassisk hockeylada med dålig sikt, ljummet kaffe ur frigolitmugg och bra drag på läktarna, det är ju det som är charmen och som ger alla ”mindre” klubbar hopp att orka fortsätta kämpa trots smal ekonomi!

Nä dom där nötterna skulle man vilja ”dra på en smäääll” som en viss grabb sade en gång
+9
Kommentera

Sv: Tips säsongen 2018-2019
dempa: Hmm. Jag hade lite tid över så jag tänkte att det vore kul att se hur hela forumet tippat. Detta är tabellen om man väger in alla tippare och värdet är den genomsnittliga placeringen per lag.
AIK 1.85
Leksand 2.38
Björklöven 3.77
Modo 3.92
Södertälje 5.46
Almtuna 6.54
Oskarshamn 6.65
Karlskrona 8.62
Karlskoga 8.69
Tingsryd 9.73
Västerås 11.00
Pantern 11.42
Västervik 12.15
Vita Hästen 12.81
+6
Kommentera