1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

317879 inlägg · 3864 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Jag gillar detta som Widebro tar upp från Allehanda:
Som de flesta känner till överklagade Modo Hockey till Riksidrottsnämnden då finalspelet i hockeyallsvenskan ställdes in, och Johan Widebro hoppas nu på positiva effekter av RIN:s besked, trots att det blev ett nej.

– Vi kan säga att hockeyallsvenskan är helt eniga och som liga vet vi vilka frågor vill diskutera och nu öppnar RIN upp för diskussioner, som licensfrågor, att man inte ska kunna värva spelare fram till mitten av juli, extra kvalplats med mera, säger Johan Widebro och fortsätter:

– Det är ju inte rimligt att SHL-klubbarna ska göra klart muntligt med våra spelare, sedan ska vi betala lön till spelare i maj-juni för att de sedan ska värvas till SHL i juli. Nu säger SHL och SIF att de vill svensk hockeys bästa, då hoppas jag att de lever upp till det.
+15
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Verkar vara svårt att hålla sig till ämnet, hur svårt kan det vara att läsa rubriken "SILLY SEASON" diskutera inget annat under denna rubrik än ev nya spelare, TACK!
+13
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Gäsp: Ja, det här kan jag ägna en stor del av min fritid till att grotta ner mig i. Fullsatta arenor mellan Löven-MoDo-Timrå som SHL bara kan önska sig att ha. Knökfulla Olearys... Hallå där, Hockeyallsvenskan!?! Uppenbarligen kan ju spelarna i vår liga inte vara så dåliga heller då gamarna står och dreglar redan innan säsongen är slut. Att sätta en 08:a att företräda svensk hockey slutar bara med korruption och bjudmiddagar.
+12
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Gäsp: Det är väl Svenska Hockeyförbundets sätt att sätta lag som inte smeker SHL medhårs på plats. Kontentan är. Ställ er i ledet och rätta er efter SHL, annars ska vi göra livet surt för er.

Hoppas för övrigt att alla säger upp CMore sport!
+11
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales:

Är väl inga problem att dölja 6 miljoner, ha bara någon annan att betala ut dom,
+8
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: "Inga andra svenskar fanns med i några resultat." Nä, det brukar vara så att MoDoiter får som vanligt får vara bäst på svensk hockey i världen. På Hockeyförbundet och SHL så röstar man dock om vem som har den bästa kotlettfrillan 2020. Tommy B anser att det borde beslutas av någon som själv har kotlettfrilla.
+7
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Axle San: Har HA ens en förhandlar? Skämt och sido så måste Personerna som förhandlar åt HA vara så oerhört inkompetenta eller köpta av SHL. Jag är så grymt besviken på förhandlarna, dom är så jävla dåliga! Dom är så kass så jag skulle kunna dra på dom en smäll!
+7
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Axle San: Detta är samma personer som tyckte det var en rimlig idé att dela finalvinsten på 14 lag. Får man ens två klubbor för 7000kr idag?
+7
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Det har varit samma sak i flera år nu. Brynäs tog Västerås på förhand bästa back oerhört sent exempelvis. Det märkliga är att SHL är jättearga på NHL-avtalet som tillåter NHL att ta spelare sent, men tvingar då (genom sin knähund SIF) igenom ett avtal så man får värva ännu senare från allsvenskan.

Allt är riggat för att passa SHL.
+6
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Fast du tänker inte på en sak. Lönerna kommer med väldigt stor sannolikhet gå ned i branschen Det finns väldigt stora nackdelar med att sitta på befintliga kontrakt för mycket pengar när det är ordentlig rea.
Det är klart att det är jobbigt att tappa spelare, men just nu är det den absolut bästa silly-season att göra det.
+6
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey:
Alla var lika oroliga förra året och året dessförinnan. Lita på mig bror vi blir ett topplag nästa säsong också.
+6
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Stämmer, Shl kan plocka spelare från Allsvenskan fram till 4 veckor innan lagen går på is, nu brukar det ofta inte ske jättemånga övergångar så sent men bara att möjligheten finns är ju faktiskt helt sjukt.

Inför säsongen 20/21 skulle ju givetvis både leksand och Oskarshamn blivit förbjudna att plocka spelare från tex Modo, Löven och Timrå om det skulle finnas någon jävla rättvisa i all detta.
Sen bör man generellt förbjuda övergångar mellan svenska inhemska serier efter första maj för att ge lagen i lägre divisioner att komma till start med tilltänkt trupp.
Som upplägget är nu så gynnas endast shl medans alla andra är förlorare, ungefär som när man stängde säsongen denna vår utan att göra några som helst justeringar varken sportsligt eller ekonomiskt.
+5
Kommentera


Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove: mer från det magiska vattnet i Övik.
https://www.aftonblad...rna-sjalva
+5
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
Icing-Ove: Svenska hockeyförbundet styrs av Boustedt i praktiken. Han tillsätter kompisar efter behag, oftast med djurgårdsanknytning.

Man är dessutom så djupt upp i ändalykten på SHL att man inte ens frågar allsvenskan eller division ett innan man fattar beslut.
+5
Kommentera