1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481628 inlägg · 4079 ämnen

Modo - SSK

« · 1778664 · » Till forumet


Sv: Modo - SSK
Robin Ztorken L:
Hans största problem är att han fått för sig att det går att passa igenom spelare. Han är ingen jätte bakåt men ok när han plockar bort spelare, rejäl är ett bra ord.

Tycker positioneringen är ok, iaf har jag uppfattat det så, har inte specialstuderat den punkten. Han har rätt bra uppåkningar när han väljer det alternativet. När det gäller petningar borde både Azel och OH vara före i kön.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
atomragnar: Jag uppfattar också som att de chansas i scouting. Resursbristen gör att man inte har stenkoll på alla ligor.

Om vi tar Björklund som exempel. Jag tror Modo trodde han var en topp-10-spelare i allsvenskan. Sedan visar det sig att han är mer en topp-40-spelare.

Med Paris och Welch tänker man att: "Vi köper seriens bästa back och lutar försvaret mot honom."

Men de har inte scoutat dem tillräckligt. Spelaren kanske är seriens tionde bästa back och är långt ifrån en Timander som kan chefa ett försvar. Var ju tex många som reagerade på att i Växjös försvar var det Murphy som är ledaren och inte Welch.

När man värvade Jesper Persson tror jag inte de hade exakt koll på hur han stod sig mot andra division 1 spelare från distriktet. Kanske skulle man gett några fler chansen också.

Men visst Rundqvist och Molin sköter sig. Edblom och Enström såg rätt stabila ut. Så årets värvningar är ju inte totalt underkännt. Men det kommer krävas MVG för att kunna gå upp.

De behöver ranka spelarna i alla ligor. Typ upprätta sådana hära listor

www.eliteprospects.com/draftcenter.php?year=2017&layout=&ranking=Rank5

Sedan värvar man inte en kille som är på 42 plats i NCAA-listan och tror att han kommer att få en "Tommy Pettersson utveckling" när han kommer till MoDo.

Jag vill inte att MoDo avskedar någon. Jag vill att man börjar arbeta på ett annat sätt.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
modomille: Ingen av dom har väl direkt floppat, men är inte mer än mellanmjölk.
Drew trodde jag mycket på inför säsongen, verkligen.
Så bra som han var alla gånger jag såg honom i Tingsryd, måste vara AJ som sänkt honom till botten.
För sdå dålig kan man inte bara bli över en sommar...
Kommentera

Sv: Modo - SSK
atomragnar:

Ja, jag är extremt bitter.

Men genom åren har Modo vaskat mer pengar än vad som görs på Stureplan. Hur det är möjligt inom organisationen är skrämmande. Med sådant publikt intresse kan man inte köra på med kompisgänget och kör på i denna stil. Det är extremt viktigt och ingen ledning i publikt bolag som är en något så när snarlik jämförelse, skulle få sitta kvar. Att lägga ner ansvaret på tränare hela tiden är inte schysst - bara för att skapa en scapegoat och försöka hålla den egna ryggen fri. Det är en något övertro till tränare ibland visst skiljer det. Men spelarmaterial och det en sportchef sätter ihop har ju enormt mer vikt i vad en tränare kan arbeta med. Det är som att genomföra industri med industri bättre teknik kommer producera med oavsett hur mycket kunskap den som kör maskinerna har inom ex. Möbeltillverkning. Det har en enorm betydelse för närområdet och det är så tråkigt att se fördärvet.

Nä tycker vi ska satsa framåt och främst fräscha upp på denna position. Men det är kanske bara jag.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
modomille:

Nej, det är klart att så är fallet. Edblom är bra men svårt att tro det skulle göra enorm skillnad. Lägga dock till att nästa allas kontrakt går ut efter säsongen. Så långsiktig satsning blir svårt när man får byta ut så enormt mycket spelare år efter år. Känsla det kan bli svårt att behålla en hel del - som det är kan inte spelarna må allt för bra.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
atomragnar: Björklund snittar ungefär en poäng per match,är inte det vad man kunde vänta sig? Rundqvist har kommit igång och har gjort många poäng på slutet. Svartvadet å co kunde ju inte veta att Edblom skulle få en ögonskada,med hans skada så tappade vi djupet laget. Men vi saknar en riktigt dryg jävel och det har vi gjort många år.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
modomille:

ja och nej. Misstaget är ju helheten - laget är ju uppenbart bristfälligt. Björklund har varit bra samma med Rundqvist. Men de chansar och värvar dem som att de ska utvecklas och verkligen bli ledande. I dagens Modo är de delvis det men inte på den nivå man borde kunna tro att modos topp ska vara. Jag tycker oavsett det är brutalt misslyckat lagbygg.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
WarEvryPractice: Enda flopparna i dagens Modo är väl Farley och Paris då. Andra år har det varit 4/5 spelare som har floppat. Det känns som Modo har blivit bättre på scoutingen efter att "sportrådet" har klivit in. Farley var en chansning men han var inte dyr heller. Ett lag som Linköping har nästan aldrig några floppar,hur jobbar man där nere? har dom bara mer scouter?
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Sawchuk: Intressant.

Ja, att extraträna är ett måste för att bli duktig. Frågan är hur den ska bedrivas. Jag ser allmänhetensåkning som den klassiska vägen till framgång.

Jag kanske är bakåtsträvare, men professionella institut, kliniker etc låter ju som något som skulle döda glädjen för väldigt många barn.

Finns de enorma fördelar med dessa camper och akademier jämfört med friåkning?

Vad jag läste i någon artikel har tex Elias Petterson kört ensam i hallen med storebrorsan. Men visst, de kan ju haft professionell hjälp också.

Sedan har jag en annan fråga eftersom du verkar ha koll på scouting, skulle du i ungefärliga mått kunna uppskatta:

Hur mycket tid lägger MoDo på att scouta spelare?

Om det nu är för lite tid, hur mycket skulle behövas?


Om jag skulle försöka att svara själv, så blir svaret:

"Modo scoutar med 2-3 man på heltid men de borde åtmistone var fem gånger fler."

I min uppskattning räknar jag Hedberg/Susse/Ödda som en heltidsanställd eftersom de förmodligen har andra saker att göra också.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Tarasov: Överlag har hela Norrland problem på ungdoms/juniorsidan. Detta beror på att föreningarna inte hänger med i utvecklingen just nu. I södra halvan av Sverige har privata aktörer som specialiserat sig på olika moment såsom skridskoteknik, försvarsspel, klubbteknik, fysträning med mera tagit över en viktig del av spelarutbildningen. Professionella tränare som jobbar med spelarna från ung ålder kompletterar träningen som spelarna får av de lågutbildade föräldratränare som oftast är ledare i ungdomsåren ute i föreningarna.

I början kämpade föreningarna i söder mot den här utvecklingen som man förmodligen helt riktigt ansåg inte gynnade breddverksamheten och på många vis gör en redan dyr sport ännu dyrare.

Problemet var/är att spelarna som utnyttjade sådana här tjänster fick enorma resultat på sina barn och Hockeyföräldrar överlag är en mycket köpstark marknad.

I söder har föreningarna gett efter och det är mer regel än undantag att spelare kompletterar sin utbildning på olika camper, institut, kliniker, akademier och allt vad det heter medan man i Norrland fortfarande kämpar emot denna utveckling och där många klubbar i princip förbjuder sina spelare att delta i sådan verksamhet.

Jag lägger ingen värdering i rätt eller fel i detta men man kan konstatera att över 90% av alla spelare i ungdoms och juniorlandslagen nu har använt sig av och använder sig av sådan extraträning utanför deras förenings verksamhet.

I Team North America i World Cup hade 100% av spelarna använt sig av externa skillcoacher från 10 års ålder och uppåt.

Till regionscampen i Norrtälje i nu December för spelare födda 2001 kommer endast 5 av 34 spelare från Norrlandsklubbar. Då räknar vi med William Persson i Skellefteå och Alexander Popovic i Modo som är inflyttade från Stockholm. Alla spelare som är uttagna har till min vetskap deltagit i både selectverksamhet och otaliga camper och clinics.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Sawchuk:
Hur ser det ut i Modo som jämförelse? Bortsett från A-laget då....
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Sawchuk: Givetvis är hockeyspelare i eliten vältränade.
Det jag menar är väl att historiskt är det knappast de atleter som tränat hårdast.
Men lite som JFK är inne på har ribban höjts rejält senaste 10åren. Sedinarna, Karlsson, Crosby, Mcdavid och typ alla unga killar är extremt tränade med bra disciplin.
Samtidigt kan en sådan som Kane uppenbarligen sina rätt hårt på sommaren och ändå vinna poängligan med god marginal uppenbarligen.

Du måste vara vältränad inom hockey. Men hockey är en sån komplex sport samt relativt smal så du har vunnit rätt mkt på att vara jävligt skicklig.
Detta är dock påväg bort i snabb takt då det börjar gå så jävulskt fort. Redan nu i NHL gynnas du väl mer av att ha super fysik och kunna åka fort fram och tillbaka än att pucken sitter limmad på bladet. (Viss överdrift såklart)
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Sawchuk: Spiralen är i gungning, toppen är nådd, när det går utför kan inte ens en fallskärm hindra fallet.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
J F K: Skellefteå befinner sig i fritt fall, verksamheten har i princip brakat ihop där.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Monno: Jag tror att de nya tränarna överskattar exakthet i mätningar och liknande, men gör inte misstaget att tro att det inte är viktigt. Visst kunde Theo Fleury och många andra festa ganska hårt och ändå tillhöra toppen. Visst kan fortfarande en av de modofostrade backarna dricka en hel del under sommaren (och hoppa av träningen med PT för att han tyckte att det var alldeles för jobbigt), vilket också en spelare från södra norrland som är bland Sveriges bästa spelare klarar. Absolut. Enligt vissa är det inte möjligt, men än idag fungerar det.

Samtidigt tror jag att nu när allt fler börjar bli riktigt riktigt bra tränade är det allt svårare att klara av det. Dessutom vore det väl fruktansvärt att lämna det åt slumpen då man ger motståndarna stora fördelar.

Det jag främst ser hos Modo är att juniorlagen i vinter ser ut att klara sig till elitserierna efter jul. Detta trots att man har riktigt unga spelare jämfört med konkurrenterna. (Skellefteå som tränar så kopiöst mycket bättre än Modo enligt många, missar däremot J20 superelit med väldigt bred marginal). Tänk också på att Modo stundtals haft sina nio(!) bästa juniorer med A-laget, vilket är mer än alla konkurrenterna.

Samma personer som ökat träningsdos och uppenbarligen fått utväxling på juniorerna har dessutom börjat på A-laget. A-laget vet jag tränar i mycket högre tempo än tidigare (mycket högre än AF ville köra). Sawchuk har rätt i att kvantitet eller mängd svett inte är något mått för att träningen faktiskt givit effekt, men det man hört från Frölunda om Grundström och Olofsson (där den senare vann Frölundas hinderbana) samt från Djuse i Skellefteå är att våra killar står sig bra. Däremot har jag ingen aning om hur bra och framförallt inga värden öht.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Monno: Oj så fel ute du är.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Modo40: Det är hockey. Det är talang och spelkänsla 80% lever på.
Mkt kan man säga men att hockeyspelare skulle vara några under av fysik har jag svårt att tro.
Även vissa NHL spelare har ju ertappats med att festa rätt hårt. Och ändå tillhöra toppen i ligan.
Orättvist kan tyckas.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
J F K: Kan du beskriva träningen Modo bedriver eller hänvisa till testresultat o.s.v så att det på något vis backar upp ditt påstående, eller är det just bara ett påstående?
Vilken pulsering använder sig man av i träningen?
vilka mål har man satt upp?
är dessa mätbara?
veckoplanering?
långsiktig planering?
Vilken fokus, atletism eller styrka?
vilken av de olika teorierna använder man sig av för sin snabbhets och explosivitetträning, går man på Cal Dietz forskning eller använder sig man av SISU´s

Man ska också komma ihåg att kvalitet och kvantitet inte är samma sak.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
J F K: vi får se om "Ofarley" blir Farley nu :-)
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Modo40: Sedan Andreas Johansson tog över har man ökat träningskvaliten rejält. Där Anders Forsberg tyckte att det inte gick att öka träningsdosen har AJ bara kört på. Modo tränar fysiskt riktigt bra.

Vad menar du med "Förr levde Modo bara på talang, den finns inte nu..."?
Jag tycker att det finns massor av talang i Modo. Det är trots allt nio juniorer i var och varannan match. Problemet som jag ser det är att man fortfarande lever just på talang, medan önskan vore att man taktiskt vore mycket bättre skolade. Det är där det brister enligt mig.

Och att man viker ned sig i slutet av matcherna beror alltså enligt mig inte på dålig träning. Det beror i vissa fall på att man spelar en del spelare lite för hårt. Ritchie som tekar snudd på hela tiden, Molin som någon match hade 27 minuter osv. Mest beror det enligt mig på att spelarna är så rädda att förlora att man blir passiva och slutar åka skridskor. Det är inte en fysisk sak, utan helt och hållet mentalt hos många. Man har en mental coach som hjälper Andreas, men det verkar inte hjälpa. Inte ännu i alla fall. (Konstigt annars att man i tredje åker sönder Timrå och vinner med 4-0 mot dem, medan man torskar tredje perioden mot nästan alla andra - sämre - lag).
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Modo40: Hur tror du att träningskulturen är i Fest....nä jag menar Västervik?
Har de bättre spelare än Modo tycker du?
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Nucky: Bra att du tror på deras fysik är bra
Vi får väl se, var och en är salig i sin tro
Forsberg fick sparken för att han tränade dom för hårt
Vet med säker källa hur deras egen träning funkade förr
Tror det är för mycket fest, och för lite träning, och det kommer från en fd spelare jag känner
Förr levde Modo på talang, den finns inte nu.....
Men säger du att fysiken är bra, så får du gärna tro det
Vi är överens om en sak, vi håller båda på Modo
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Tarasov: Nja där håller jag inte med. Fysträningen kan vara grejen som gör att spelarna inte orkar fullt ut på en hockeyrink.

Sen självklart är det många faktorer som spelar in men jag personligen litar inte på Bäckströms träning med hockeyspelare. Inget illa mot han personligen såklart.

Jag känner att det är en plats som faktiskt kan behöva provas nytt på.

Samma som när masken drog, nog märkte man skillnad på målvaktsspelet till det sämre, det kan även bli bättre med ny fystränare, det vet vi inte förrän vi provat Hasse Jonsson (som exempel).
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Gavelo: Kollar på LHC - BIF, där BIF skruvar fast LHC i fyra minuter i egen zon under pp.
Vi hade väl 10 pp mot SSK med pucken under kontroll i tre sekunder.

Så djävla dåligt när man tänker efter
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Carl Lejonkräk: Förutsätter att han har ett tilltänkt sådant iaf
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Gavelo: Andreas spelsystem ?öh duh
Kommentera

Sv: Modo - SSK
J F K: En av dom stora anledningarna till att de mentala blir så pass påtaglig under stor press är för att Modo som lag inte spelar som ett lag, man saknar en stark, smart och klar spelidé.
Ett lag som är samspelt ur en bra spelidé passande materialet (laget) har mycket enklare att klara stor press, tydliga positioner och roller,rätt avvägningar och agerande.

Det känns inte som att materialet är optimalt för Andreas spelsystem eftersom så många får nervösa sammanbrott så fort man blir tillbaka tryckta i avgörande moment i matcherna, för många slår helt plötslig idiotiska passningar man inte gjort på hela matchen, många går bort sig som man inte gjort tidigare, många gör totalt fel avvägningar i slutet av matcher när man varit i stort sett felfri i 50 minuter, detta beror ju såklart på någonting och det någonting måste man lösa från ledarsidan annars kommer Modo som lag fortsätta vara lika ojämna resten av säsongen.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Robin Ztorken L: Några förändringar bör göras det tycker jag är ganska solklart. Såg SSK-matchen bara tills det blev 3-2, det är första gången jag frivilligt stänger av en match då Modo spelar.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Eller: Aldrig! Han brinner ju för Modo.

Däremot vore det intressant att höra hur ledningen ser på den uppkomna situationen, bottenlag i allsvenskan.
Vidtas det några åtgärder/förändringar, eller tänker man låta skeppet fortsätta sjunka, sakta men säkert, mot avgrunden.

För en sak är säker på detta vis kan det inte fortsätta, för då är vi inte ens kvar i allsvenskan nästa säsong
Kommentera

Sv: Modo - SSK
J F K: Väldigt kluven kring AJ. Han vill någonstans och han vill utveckla Modo men tycker han har övertro till spelarmaterialet.

Detta med överbelastningen gör det så markant tydligt. I och med att spelarmaterialet inte håller hela vägen läggs mycket ansvar på enskilda spelare vilket blir ohållbart i längden.

Tycker som sagt var att spelet många ggr ser ostrukturerat ut även när vi spelar bra. Matcherna går i vågor och man förlitar sig mycket på individuella prestationer.

Hade önskat att effekten av AJ`s spelsystem hade fått Modo att agera som en tung maskin som nästan mekaniskt klickade i kuggarna.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Tarasov: Jag tycker inte heller att det är fel på träningen längre. Under många år var det så, men nu tränar Modo riktigt bra.

Däremot har jag börjat vackla kring AJ. Jag tror att han är en lysande istränare och jag har kritiserat den mentala coachingen. Nu börjar jag på allvar fundera kring hur man får till spelsystemet.

Har vi verkligen materialet för att spela så aggressivt i egen zon? Vi överbelastar väldigt hårt och släpper till massvis av bra chanser mitt framför målvakten. Visst, det är bättre än under Huras, men är det verkligen bra nog? Det bygger på att alla vet var man ska vara och det måste ske synkroniserat.

I boxplay och i fem mot sex innebär det dessvärre ännu större hål.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Knerten:
Inte så konstigt att kvalitén på träningarna är bättre i bättre klubbar, spelarna är bättre. När det gäller fystester låg både Djuse/VO rätt bra till när de kom till sina klubbar, man kan såklart alltid utvecklas men jag tror inte att byte av fystränare kommer leda till att vi helt plötsligt vinner matcher de sista fem

Det här med att man klappar ihop i slutet beror säkert på många olika faktorer, samtidigt så har man en förmåga att klappa igenom lite då och då. De två senaste matcher har man klappar igenom i början 2 mål efter 4 min mot AIK och 3 efter 13 igår...

Det känns lite ganska rörigt i vårt, våra vinster har varit beroende av starka individuella prestationer typ Hanses alt Karlqvist vilket såklart är bra men i längden vill man ha ett kollektiv som mal ner sitt motstånd.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Nucky: Vem har sagt något om sämre tränad? Handlar om rätt träning för rätt idrott. Är det verkligen så idag i Modo? Jag tror inte det.

Jag tycker varningssignalerna borde nått alla när spelare som lämnar Modo anser träningarna i nya klubbarna är bättre. För jag tror knappast isträningen är problemet.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Nucky: det brukar vara bättre att agera än reagera.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Modo40: Bara bullshit att Modo skulle vara sämre tränade än sina konkurrenter.
Att man faller ihop de sista 5 minuterna är mentalt, man tappar beslutsamheten och börjar tänka istället för att reagera.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Modo40: Ja men många tror fortfarande att fysen inte är några problem med.. RÄTT UPPENBART att det är så, vrf skulle man annars vika ner sig sista 5 minutrarna?

Hasse Jonsson eller någon annan med rätt träning för hockey ska bara in och ta över Bäckström. Man har bytt ut folk till höger och vänster i Modo men fysträningen har fått stått kvar.

Och hallå, vi sög även fast Edblom var i laget, han var ingen härförare. Däremot en tråkig förlust. Men jag har svårt att tro att vi skulle ligga högre upp även fast han var med, fanns inget som tydde på annat.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Nucky: sant, dom kommer att bygga ett lag med unga spelare, men tyvärr är det för sent
MoDo behöver en Fys tränare, dom har ingen ork
Skandal hur dåligt tränade dom är
Hur många poäng har dom förlorat på sista spelminuten i år
Kanske 6 - 8 poäng, dom skulle dom behövt nu
Tror Svartvadets dröm är att dra ner MoDo i träsket så dom får möta Sollefteå
Då får vi bättre lokalderbyn
Värsta är, han kommer att lyckas också
Stor potential, är det att åka ur allsvenskan ?
Det räcker inte med potential, det är poängen som räknas
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Robin Ztorken L: undrar om AJ har sånt kurage att han säger upp sig själv?
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Robin Ztorken L: Vi skulle verkligen behöva Eriksson och Enström nu,Försvarsspelet är åt skogen och anfallspelet ibland också. Djupet på center sidan saknas, man får hoppas att det trillar in något namnn snart annars så kommer man ha fått en stroke innan veckan är slut.Detta håller inte Modo.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Ben Perrault: Är nog ingen som skyller på junisarna, dom gör så gott det går och bra dessutom
Men vi saknar kompetenta seniorer, där ligger problemet, samt en kompetent tränare som du säger.
AJ har fört oss från botten i SHL till botten i allsvenskan, kanske dags att byta ut innan det är för sent...
Kommentera

Sv: Modo - SSK
jämtland: Ha ha, Tack
Kommentera

Sv: Modo - SSK
leo: Verkar som firma AJFO mer satsar på avveckling än utveckling.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Överkörda av tabelljumbon och det formsvagaste lagen i hockeyallsvenskan. När inte Hanses håller nere siffrorna så är det väl typ såhär bra MODO är. Uddlös offensiv, urusel defensiv och special teams är bedrövligt.

Dags för Johansson och Olausson att tacka för sig. Dom har misslyckats totalt.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
hk:

Fast egentligen är inte offensiven vårt problem utan defensiven, har ju gjort rätt mycket mål, bara 5 lag har gjort fler. Men å andra sidan har vi släppt in näst mest mål.
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Sven Tuta: Det där var riktigt roligt skrivet :-) Fick skratta lite grann mitt i all bedrövelse :-)
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Hur svårt kan det va?
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Robin Ztorken L: man kan skylla på x antal juniorer i laget men AJ har misslyckats kapitalt att få ihop detta lag. Har inte mycket över för den mannen, total inkompetens och oförmåga att få spelare att höja sig några snäpp, huvva
Kommentera

Sv: Modo - SSK
jämtland: Ja, då har man sett Cirkus Modo live, och det är tur att man har som policy att inte dricka sprit när man är ute och reser. Fy fan va bakis jag skulle ha varit annars imorgon bitti. Modo är mästare på att ge bort matcher, vi får vara glada om vi undviker negativt kval. Modo är inte bättre än så här. 12 tunga mil till hotellet
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Nucky: Inför Löven matchen.."stämningen är bra vi är oerhört revanschsugna sedan senast. Det var bra fart på träningen och killarna var mycket fokuserade".
Kommentera

Sv: Modo - SSK
Monno:

Kräver sällan att en tränare ska avgå. Men undrar ifall inte AJ har gjort sitt med denna trupp. Ville verkligen att han skulle lyckas då jag gillar att han höjt tempot på träningarna och verkar ställa krav.

Men frågan är ifall han inte stressar sönder våra spelare, tror att en coach som är liknande Kenta J skulle få ut mer, han kanske skulle få in ett lugn och tålamod som gör att spelarna vågar tro på sig själva och spela med tålamod.

Problemet är väl att vi inte har råd att sparka någon tränare.
Kommentera

« · 1778664 · »