1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480551 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1151546

Sv: RE-building the future 09/10
shinzawai: Säkert inte, men FBK har en attraktionskraft som inte MODO har, vilket MODO måste kompensera med att betala högra löner för att få de spelarna som FBK får. Så om en spelare kostar FBK 3 får modo betala 4, och det ger en stor skillnad när det gäller 20 spelare som ska vara tillräckligt bra för att vara i guldstrid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10

spud: Det är dock så att FBK presenterar 6-7 nya spelare inom kort. 2-3 landslagsnamn. Om vi inte kan konkurrera på varje spelare så borde vi dock kunna konkurrera på enstaka spelare. Vi får helt enkelt se till att lägga extra kraft på vissa namn. I dagsläget en målvakt, t ex.

Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
spud: kan ju hoppas på att det är som en kompis sade.

"Färjestad har en ny målvakt på gång.
Men väntar tills Jonas Gustavsson är definitivt förlorad. Hans deadline är 15 maj."

Om Karlsson ska skriva på för FBK så måste han ju nästan vänta tills 15 maj , för jag vet inte om han vill vara en andre målvakt, i modo har han ju första spaden.

Får hoppas på att han inte vill vänta så pass länge och vill vara säkert på första spaden (:
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
spud: Du har rätt på den punkten. Om vi ser bakåt i tiden innan pengarna kom med i bilden. Så drog dåtidens storklubbar till sig dom bästa spelarna pg av chansen att få vinna och möjligheten med att få spela med dom bästa spelarna.
Så är ju förstås även nu. Men tyvärr så har pengarnas betydelse tillsammans med det ovanstående gjort den sportsliga klyftan ännu större.
Frågan är hur bra det är för svensk hockey (Läs Jimmys blogg)
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
spud: Visst är det så.
Kommentera