1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482654 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1151553

Sv: RE-building the future 09/10
spud: Du har rätt på den punkten. Om vi ser bakåt i tiden innan pengarna kom med i bilden. Så drog dåtidens storklubbar till sig dom bästa spelarna pg av chansen att få vinna och möjligheten med att få spela med dom bästa spelarna.
Så är ju förstås även nu. Men tyvärr så har pengarnas betydelse tillsammans med det ovanstående gjort den sportsliga klyftan ännu större.
Frågan är hur bra det är för svensk hockey (Läs Jimmys blogg)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
Tvåtallar: DEt spelar ingen roll hur bra det är för svensk hockey, vi kan aldrig göra något åt det. Och det jimmy skriver är ju i regel bara en lång transport till hans avslutning när han med stålhätta i kängan sparkar in ett draperi.
DEt enda vi kan göra något åt är vår egen situation, fet ecke och co får börja jobba efter en röd tråd som inte heter något på engelska, som inte innefattar gamlingar eller fega fyllon utan som tar avstamp mot framtiden. Mer unga spelare, mer fart, mer mod.

Om jag inte varit en inbiten MODOit och hade erbjudanden från hela ES, finns det nog inte en chans att jag hade valt mellan något annat lag än FBK och VF. HV och LHC hade jag kunnat tillägga om det nu inte var så att jag avskyr linköpings supp och vill bränna varenda bibel i hela småland.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
Tvåtallar: Spelare har alltid gått till klubbar som betalar bäst. Och som av en slump har det varit de klubbar som haft de bästa spelarna... Skillnaden är att de då hette Brynäs, Leksand och Djurgården.
Kommentera