1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1183782

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
MorganaLefaey: Jag skulle nog tippa på att båda två hade sina sympatier ganska tydligt hos Schtaaan med tanke på att 85% av allt snack och analyser utgick från det hållet. De kanske sköter PPV-sändningarna däruppe och fick åka ned och vicka i Swedbank?
Att de hade tydliga problem med objektiviteten var ju inte marigt att räkna ut direkt. Skojigast blev det när Modo gjorde ett knepigt byte i andra perren, en Skell-back fick pucken i egen zon och ena "kommentatorn" utbrister "Men slå en lång nu då!". Så skrek vi rakt ut av skratt hemma hos en annan i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
Mano: Om dem rackarna sköter sändningarna i Scchtan tycker jag ärligt synd om dem som följer AIK. För ett tag funderade jag om de var på olika matcher, de pratade ju ofta helt mot varandra.

Om vi ska ta matchen, kan det varit det sämsta som kunde hända MODO. Nu har segertörstande MODOiter fått något att glädjas åt, nu har vi fått ett kvitto på att vi är bra, nu har vi ingen oro, allt är utrett. Men spelet igår var ju knappt nämnvärt bättre än mot ssk. Vi gjorde mål. Men mer var det inte. Hade AIK haft någon skärpa skulle det stått 5-5 efter 2 perioder, när var antos så dålig i ett friläge senast?

Är man en aning konspiratoriskt lagd ser man vilken möjlighet AIK spelarna hade att tjäna en slant igår. 2.50 på MODO på hemmaplan är inte alla dar man får, och dessutom har de möjligheten att vagga in MODO i falskhetens trygga vinnarmentalitet. För så dåliga som alla var igår var det skrämmande att se.
Rundblad som är så hypad, han var ju sämre än Henrik Melinder i högform.
Kommentera