1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1183786

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
Mano: Om dem rackarna sköter sändningarna i Scchtan tycker jag ärligt synd om dem som följer AIK. För ett tag funderade jag om de var på olika matcher, de pratade ju ofta helt mot varandra.

Om vi ska ta matchen, kan det varit det sämsta som kunde hända MODO. Nu har segertörstande MODOiter fått något att glädjas åt, nu har vi fått ett kvitto på att vi är bra, nu har vi ingen oro, allt är utrett. Men spelet igår var ju knappt nämnvärt bättre än mot ssk. Vi gjorde mål. Men mer var det inte. Hade AIK haft någon skärpa skulle det stått 5-5 efter 2 perioder, när var antos så dålig i ett friläge senast?

Är man en aning konspiratoriskt lagd ser man vilken möjlighet AIK spelarna hade att tjäna en slant igår. 2.50 på MODO på hemmaplan är inte alla dar man får, och dessutom har de möjligheten att vagga in MODO i falskhetens trygga vinnarmentalitet. För så dåliga som alla var igår var det skrämmande att se.
Rundblad som är så hypad, han var ju sämre än Henrik Melinder i högform.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
spud: När jag gick hem från jobbet så sa en arbetskollega: Kom ihåg att spela en hundring på 6-2.

På vägen hem satt jag och funderade på om jag skulle göra det och sedan kräva han på pengarna om man förlorat. Så här i efterhand så tänker man att varför inte följa sådana där infall hos vänner då en hundring ändå inte är speciellt mycket pengar.

Som du säger så finns risken att man nu tror man är bäst och att nyförvärv bara är av ondo. Men jag tror faktiskt att man lärt sig lite efter förra säsongen och fortfarande söker med ljus och lykta för att det inte skall bli några stressförvärv på slutet av serien.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
spud: Tro hur de står till med herr sundström och de andra sjuklingarna?

Och vad hände med haydar, jag har inte hört ett dyft i den frågan på ett tag nu.
Kommentera