1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1214620

Sv: HV 71 - MODO Hockey 2009-12-08
Viskarn:

Som jag sa tidigare, jag står gärna ut med, ja kanske t.o.m välkomnar när han kör sina race för att Elitserien och framförallt Modo inte ska spela så mesig och avvaktande hockey. Jag håller med honom i dessa frågor ibland. Jag vill att Modo ska börja utbilda hårdingar som motståndarspelare undviker att åka in i. Det går utmärkt att kombinera hårdhet med teknik. Fast så länge det är förbjudet att tacklas för våra ungdomar kommer vi enbart utbilda tekniskt fulländade, men något mesiga spelare.

Däremot när han börjar glappa om saker han saknar kunskap om, det är då grodorna hoppar ur hans mun värre än i Paddals-tjärna.

Något fel har han. Jag tror fortfarande att han lider av den vanliga men ytterst svårbotliga sjukdomen avundsjuka.

Strålkastaren är på oss. Det tål han inte. Ju mer den lyser, desto skräningare blir han.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - MODO Hockey 2009-12-08
hellge: Ett väldigt töntigt men ofta så träffande ordspråk är det om tomma burkar och högt skrammel. Om Wikegård skulle ha kunskap bakom sina uttalanden, ja då skulle han tystna och det omgående.

Mannen predikar ju om vinnare hit och vinnarskallar dit, men ändå har han inte vunnit något, inte ens nära. Hans främsta merit är väl att som ass tränare ta upp Vilda Väsy i ES. Något som förvisso är en bedrift, men knappast något som gör en vinnare.

Jag har ingen respekt för varken hans hockeykunskaper eller ledaregenskaper. Jag skulle om gud förbjude han blev MODO tränare omedelbart sluta följa laget. En sån som MZA får inte plats i Wikegårds hockey.

Sen en annan sak som jag ogillar, det är personer som står och kastar skit mot någon/något. Men när man väl står framför den personen helt bytt ståndpunkt. Vet inte hur ofta som Wikegård kastat skit mot BÅG(förvisso med rätta) Men när BÅG är med i programmet då är Wikegård så jävla tjenis och polare.

Wikegård platsar lätt på min lista över sveriges mest överskattade människor inom sitt gebit.
Kommentera