1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1237357

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2010-02-08
spud:

Jadå. Modo förtjänade att vinna, men utan domarens hjälp hade Brynäs haft en viss chans att stjäla en poäng eller flera. Jag kan acceptera en förlust, men det känns surare på detta viset. Sedan har Brynäs ett sämre lag än Modo även när man har fullt lag.

Vad som hände angående domaren var ju att domaren missade en solklar holding/hooking anfallet innan Näslund åkte ut. Det var mycket bra målchans som Brynäs bestals på där.

Sedan kompenserade domaren det genom att ta ut Näslund, och sedan kompenserade han det genom att bara ta ut Sundkvist i paus.

Det hela slutade med att Modo avgjorde matchen när Brynäs egentligen skulle haft ett mål eller PP.

Tyvärr förändrades ju hela matchbilden av dessa misstag från domaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2010-02-08
Lesky: Jag kan hålla med om att Sören Persson, återigen, var kass, usel och helt sopigt dålig.

Att han förfördelade MoDo stämmer då inte. Brynäs hade kunnat haft dubbelt så många utvisningar OM han dömt för alla hakningar och fasthållningar.

Och hur han kan plocka Näslund för diving, inte döma straff på Zuccas friläge, blunda för en solklar interference OCH en ändå klarare cross-checking strax och precis innan Tuokkos mål är förbluffande.




Kommentera

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2010-02-08
Lesky: Ja jag kan hålla med om att det såg konstigt ut och förmodligen var utv på Näslund i det skedet. Men att ni skulle ha sån tur att ni gör mål på ert enda anfall är väl att hoppas på för mycket, sen som erat PP såg ut kan väl det knappast avgöra?

Och att Sundqvist åker ut när han slashar Skröder efter en tackling är ju ert problem, han visade ju upp samma tendenser i sista när han crosscheckade skröder efter att ha fått en annan tackling av Skröder. Han kanske får lära sig att även han är tacklingsbar, annars får han väl lära sig det på rysska om inte annat nästa säsong.

Sen måste väl även en BIF hålla med om att det var klubbor i midjan på var och var annan MODOit när vi anföll. Så domaren gör ingen stormatch, men han ger då ingen en för/nackdel denna match.
Kommentera