1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1237586

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2010-02-08
spud: Alla är vi väl mer eller mindre enögda när det gäller våra favoritlag, men även en blind höna (eller M0d0it) borde kunna se att Brynäs blev fullständigt bortdömda igår.

Men va fan nu glömmer vi detta för ett tag och börjar fokusera på OS, nu ska vi hålla på samma lag allihopa och vi Brynäsare ska helt plötslig älska en viss Peter Forsberg...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2010-02-08
arnio: Att domaren som jag för övrigt tyckte höll en låg nivå tog mer på brynäs var för att dessa inte jobbade lika hårt och åkte lika mycket skriskor som vissa i modo gjorde.
Vist kan man vara enögd så länge man faktiskt kan ha ett perspektiv till matchen som ibland jag faktiskt oxå kan tycka vara svårt när man e förbannad av olika anledningar.

Brynäs har spelat bra denna säsong, och t.o.m överf förväntan, medans modo har underpresterat. Igår vann modo på att dom hade mer att kämpa för,man jobbade hårdare åkte mer skriskor och fick pp, brynäs lyckades aldrig komma upp i den höga standard dom haft under säsongen och förlusten var ett faktum.

brynäs hade 4 utv, mer än modo så jag vet inte om det spelar så stor roll, sen åker man ju inte ut bara för att domaren favoriserar en spelare el. ett lag, utan för att man faktiskt i 90% av fallen begår ett regelbrott.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2010-02-08
arnio: Men ska domaren inte döma på de utv han och alla andra ser? För att det ska vara jämna siffror i utv statistiken? Ni fick 4 2or mer än oss, 4st vilket klart och tydligt avspeglar puckinnehavet, och då lag med stort puckinnehav får med sig mer utv än det lag som glider bakom och håller fast och hakar. Ni ska istället tacka markan att ni fortfarande var med i matchen inför sista perioden.
Kommentera