1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481057 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1344355

Sv: Brynäs - MODO Hockey Läkerol Arena 2011-02-01, kl 19:00
Atjoo91: Jag förstår vad du menar, men jag tycker han har gjort en ytterst medioker insats även i den rollen. Bara så du inte tror att jag bara har de senaste matcherna i åtanke. För där har han, precis som du säger, varit totalt misslyckad, jag skrek rakt ut efter halva matchen mot AIK att Han måste bort från topp 2-linorna. Han tillför absolut ingenting i en producerande kedja.

Personligen tycker jag att valet bör vara solklart de senaste 2 matcherna, det såg man efter 1 period mot AIK. Jag hör alltså inte till de som förespråkar Rosén i förstakedjan. Rosén är en allsvensk spelare i mina ögon, fortfarande. Tempot för den mannen kommer antagligen aldrig att hålla elitserieklass heller, i PP när tempot, stressen och det fysiska spelet är obefintligt räcker det med bra spelsinne, vilket blir väldigt tydligt i det här fallet. Men han har ju ett år kvar och kostar antagligen inte så mycket, så han får väl nöta på.

Såhär tycker jag att man skulle ställt upp, redan efter 1 period måt AIK.
Nagy - Bartecko - Danielsson
Madsen - Ritchie - Skröder
Kfop - Svartvadet - Hedman
Häggström - Rosén - Blomqvist
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MODO Hockey Läkerol Arena 2011-02-01, kl 19:00
McFire: Det du säger om Rosén är helt korrekt, vi får väl hoppas att han växer in i elitserie lunken med tiden som t.ex. Olausson och Arlbrandt.

Men jag gillar ändå Svarten stark denna säsong jämfört med förra. Iofs så hade han en roll i andra femman då och skulle vara en av dom producerande spelarna vilket kan vara en av orsakerna varför man tycker han var så dålig. Men i år då han liksom har fått spela med K.Fop, Hedman, Hägga, Blomman och ibland Madsen och då tycker jag han gör sitt jobb galant. Han trampar på i 30-40 sek och är jobbig för motståndarna, sen åker han och byter.

Kan jag få se hur du vill se backuppställningen? Där har vi största problemet om man tittar till dom senaste matcherna. Jag vet inte men känns som att backarna måste bli mycket rejälare i allt dom gör. Närkamper, passningar och ta mer iniativ och inte tveka. Pikka är en jag vill kommentera, förra året då han var vår frälsare i försvaret så gjorde han ju minst en 5-10 uppåkningar per match. Nu handlar det om 2-5 per match. Känns som han förlorade mycket av sitt självförtroende i Minsk. Målvakt har jag svårt att välja imorgon, vill ha Dahlberg bara för att se hur han klarar sig, men känns som en chansning att sätta in han i en sån här viktigt match.
Kommentera

Sv: Brynäs - MODO Hockey Läkerol Arena 2011-02-01, kl 19:00
Förstår inte riktigt orkanen som var efter BIF matchen. Vi gör en bra match till dess att vi får ett mål som Sören Persson ångrar, och därefter ser till att ge oss utvisningar för korsdrag eller vad som helst. Hade varit bättre om han underkänt det regelmässigt OK mål vi gjorde istället för att straffa oss till dess att bif kommit tillbaka med ränta.

Sen kan man förstås anse att laget ska klara den utmaningen som vi ställdes inför, vilket jag tycker vi gör rätt länge. Men när de smäller in 2-2 i slutet av andra så börja de känna vittringen av vårt blod, och vi känner oss sårade. När de sen får spela PP för lite vad som helst i början av 3e så är vi slagna.

Samtidigt är det väldigt nyttigt för oss MODOsupportrar, och mig framförallt som emellanåt sågar Sundström att se vilken skillnad han gör.
Kommentera