1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1345602

Sv: MoDo - Timrå 110203
vad är det med alla dysterkvistar? Det var ju konsensus härinne för ett tag sen att MODO gör rätt som marknadsför sig med sitt vassa PP! Goda nyheter för er! Vårt PP har blivit ännu bättre sedan dess!

Vad jag längtar till att läsa om dessa goda nyheter på modohockey.se!

- Totalt oförlåtligt, en katastrof, sa lagkaptenen

- Krigandet som gett oss tre raka segrar är som bortblåst, jag skäms inför supportrarna som är här.


Såhär skulle det stå på modohockey.se, tyvärr är inte orden våran lagkapten eller platsen modohockey.se Utan det är Färjestads lagkapten och färjestads hemsida. På vår hemsida är man nöjd över andra perioden. Vi kanske ska marknadsföra oss som bästa PPlaget och våra fina andra perioder ibland?

- Det hade mycket väl kunnat bli ytterligare mål i mittperioden. Vi spelade riktigt bra och skapade flera fina lägen. Men 3-3 kändes ändå okay inför slutperioden, säger Challe Berglund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Timrå 110203
spud: Man hade ju kunnat hoppas på, precis som LJ skriver här nedanför, att de senaste förlusterna skulle leda till någon slags sjukdomsinsikt. Utrymmet för positiv PR var lite större för någon vecka sedan.

Men läser vi den senaste "inför matchen" så är det samma budskap igen.

Tabellen ljuger, MoDo borde ligga högre upp och PP:t är fantastiskt.

Ska man lämna in en estetisk protest om vi skulle förlora i sista omgången av kvalserien mot Örebro för att Zacke står på huvudet och räddar 58 av våra 60 skott samtidigt som Conny sätter 6 av de 8 frilägen han får?

Rent teoretiskt, alltså?
Kommentera

Sv: MoDo - Timrå 110203
spud: Precis. Nån slags jävla reaktion vore på sin plats. 0 poäng mot bottenkollegorna efter att slagit såväl Luleå, Skellefteå, HV och Linköping kräver någon slags offentlig självransakan och inte gottande i positiva oväsentligheter.
Kommentera

Sv: MoDo - Timrå 110203
spud:

Färjestads spelaren gillade inte pucken och kastade den i papperskorgen, fick 10 minuters utvisning.
Kommentera