1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1478953

Sv: Kvartsfinal 4 120316 RÖTT mot blekt

J F K: Ja, jag hade ett litet inlägg om den flaggan efter senaste matchen..

Bara det faktumet att man en sånhär solig dag kan glädjas åt gårdagens kvartsfinal istället för att nervösa sig över kvalserien gör att man kan säga att 2012 leder över 2011 med 13-0, och inget av målen är tvivelaktiga från ett domarperspektiv.

Men jag kan inte förstå att folk fortfarande bemöter BIF-troll här inne. Om de vill sprida skit som ni ska besvara, gör det på deras gård. 

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 4 120316 RÖTT mot blekt

Finns alltid åsikter om den gode Jante A på Hockeysverige, men när det gäller att verkligen nåla upp våra styrkor och svagheter inför slutspelet har ingen annan "expert" varit i hans närhet av träffsäkerhet.
Jag tycker att det är oerhört glädjande att se oss verkligen försöka brotta ned SKAIK i den här serien. Det är fortfarande en jävla massa misstag, klant och konstigheter, men med ett briljant målvaktsspel, medstuds och en helt tydlig uttalad taktik att störa Schtaaan vid varje avblåsning, byte och tekning så har vi helt uppenbart fått dem ur spåret en aning. Satan vad det gnälls på plan, utanför plan och i de svartgula tidningarna. De är lirarna, vi är grisarna. Otroligt underhållande mitt i allt nervdaller.
Vi kanske torskar ändå, men vi försöker åtminstone vinna på det sätt som står i vår makt. Heja Modo!

Jante inför slutspelet:

Skellefteå-Modo
Modo är byggt lite som ett NHL-lag, med fem-sex riktigt flashiga offensiva spelare, en bunt gnuggare samt några riktigt fulspelande backar. En rätt kul mix och sett till ren hockeyunderhållning, kommer antagligen den här matchserien att bli den mest intressanta av kvartarna. Nyckeln för Modo ligger att få ordning på målvaktsspelet framförallt och minimera lallarmissarna i egen zon. Klarar man det, har man faktiskt skrällchans mot ett Skellefteå som kommer, i vanlig ordning, att bjuda på både det ena och det andra och har en del psykiskt veka spelare som Modos lite mer hårda killar, kan provocera och störa.

Tips: Modo 7

Kommentera