1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1549135

Sv: MoDo - Linköping 12/1-213
Icing-Ove: Jo, alla begriper nog egentligen. Brynäs har ljugit, förhalat och snackat skit. Det är så uselt agerat att man bara häpnar. Tack och lov så har Gozzis uttalande, Sundlövs usla agerande och en del andra saker gjort att vi aldrig kan straffas för att ha tagit in Steen:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping 12/1-213

J F K: I stort sett alla spelare har väl en NHL-klausul idag, många även en KHL-klausul eftersom NHL är alla hockeyspelares mål å KHL är de pengakåtas mål... Cody hade inget kontrakt med Toronto när han skrev på för hela säsongen med Brynäs, men troligen hade han en NHL-out klausul i kontraktet (som 99% av alla andra ES-spelare också har). Det är inget korttidskontrakt, det är inte ett kontrakt med en lockoutspelare, det är ett kontrakt med en spelare fram till den 30/4, men med en NHL-klausul!

Om spelare inte ska få byta klubb under innevarande säsong, skulle ju inte Jämtin t.ex. få lämna LHC för HV... Styrman skulle inte få gå från SAIK till Brynäs...

Steen, Stålberg, Duchene hade kontrakt med sina NHL-klubbar, dom var s.k. lockoutspelare, men deras kontrakt med sin arbetsgivare var "upphört" då ligan var i lockout-läge. Men nu när lockouten är över så har dom kontraktet med sina klubbar per automatik kvar. Det har inte Franson, han förhandlar nu med Toronto. Precis som om Cumiskey, Regehr, Holloway eller vem fan som helst!

Men å andra sidan tycker jag Modo och Frölunda gjorde helt rätt som bröt den där förbannade "överenskommelsen" HL emellan... Jag hade hoppats på Bäckis och Lindbäck till Brynäs, men Sundlöv fegade ur då dom hade kontrakt med sina NHL-klubbar...

Kommentera

Sv: MoDo - Linköping 12/1-213
J F K: Nä, jag skulle vilja se motiveringen. Det roliga är att vi ständigt har våra vapendragare KKV i bakfickan om det skulle dyka upp nåt oroligt ämne i denna fråga.
Kommentera