1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481051 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1549265

Sv: MoDo - Linköping 12/1-213
MODOJohan: Jag tycker matchningen av jubiorbackarna varit feg. Ludde har varit bra hela säsongen, men får väldigt lite speltid. Förstår att han vill till något lag som kan ge honom istid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping 12/1-213

J F K: Både hägg och ludde är bra, men dom är helt nya i es och oprövade i ett slutspel. Ska modo ha någon chans så kanske man måste förstärka upp backsidan och låta juniorerna växa in i kostymen ordentligt ist för att första året få dra ett ordentligt lass i ett slutspel.

Även om man är en bra junior och kanske spelat jvm så innebär inte det att man ens har en plats i Elitserien, är väl inte alltför många jvm spelare som spelar kontenuerligt i es ens.

Hur som hellst så är örebro och speltid mycket bättre än spela varannan match. 

Dock förstår jag inte varför man helt plötsligt spelar hägg när bysse varit riktigt bra hela säsongen,okay om hägg får lira nån match här å där men när bysse har ett A-lagskontrakt och varit jättebra så framstår laguttagningen aningen märklig.

Man hade ju kunnat sätta lehtuvori på läktarn nån match ist då han haft en riktig downperiod

Kommentera

Sv: MoDo - Linköping 12/1-213

J F K: Äh, jag ligger hellre 22 p ovanför strecket. Ludde är bra, men laget går före. Känns ännu bättre om vi kan förstärka backsidan ytterligare. 

Byström kan ju ta ett snack med Timander, som blev deporterad till Husum en period. Nyttig erfarenhet kanske...

Redigerad kommentar

Kommentera