1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481087 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1549271

Sv: MoDo - Linköping 12/1-213

J F K: Både hägg och ludde är bra, men dom är helt nya i es och oprövade i ett slutspel. Ska modo ha någon chans så kanske man måste förstärka upp backsidan och låta juniorerna växa in i kostymen ordentligt ist för att första året få dra ett ordentligt lass i ett slutspel.

Även om man är en bra junior och kanske spelat jvm så innebär inte det att man ens har en plats i Elitserien, är väl inte alltför många jvm spelare som spelar kontenuerligt i es ens.

Hur som hellst så är örebro och speltid mycket bättre än spela varannan match. 

Dock förstår jag inte varför man helt plötsligt spelar hägg när bysse varit riktigt bra hela säsongen,okay om hägg får lira nån match här å där men när bysse har ett A-lagskontrakt och varit jättebra så framstår laguttagningen aningen märklig.

Man hade ju kunnat sätta lehtuvori på läktarn nån match ist då han haft en riktig downperiod

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping 12/1-213
Berka: Det jag vänder mig emot är att Cumiskey de två senaste matcherna inte orkat fylla på lika mycket som vanligt, men med en speltid på 30 minuter orkar han inte varenda gång. Många andra backar ser också lite trötta ut stundtals. Samtidigt har vi spelare som inte får en riktig chans att komma med i spelet. Hur ska du utvecklas med en speltid på sju-åtta minuter och hur ska du vara duktig i en match där du hinner bli kall mellan varje byte?
Jag tror att modo skulle varit ännu bättre med en jämnare fördelning av istid, oavsett om det vore Ludde, Hägg eller Torp som fått mer istid.
Kommentera