1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474570 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1703541

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Sorry för att jag inte hängt med men, är detta Modos nya tröjor eller bara tillfälliga?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Jag blev väldigt ledsen igår, det kändes förnedrande mot mitt kära Modo. Först ser jag LHC-saik, en fantastisk match, hög intensitet, 2 lag som behärskade banan och hög nivå. Sen.

Modo Rögle. Ni vet känslan när man ser damhockey, att det är massor av saker som saknas. Intensiteten, kontrollen och underhållningen. Så kändes det, och min känsla av att modos tid i högsta ligan börjar rinna ut. Vi har aldrig över tid tillhört toppskiktet av ligan, men vi har aldrig heller känts så chanslösa mot dom som vi gör nu.

Rögle körde över oss i första, Rögle. Det som räddade vår kväll igår, var att ett av ligans sämsta lag spelade sin sämsta match för säsongen, ändå har vi bara en uddamålsledning sista minuten.
Det i kombination med att Ö-vik slutat gå på hockey gör att mitt hopp om att i framtiden se Modo i högsta ligan känns lågt.

Mitt enda hopp är faktiskt min tivo, den har overklig statistik för Modo denna säsong. Fick den lagom till 5-0 mot hv, njöt sedan av FBK i 2 perioder(var tvungen att gå vid ställning 3-1) matchen, var i Malmö på jobb under Frölunda matchen så den missade jag, men igår var den tillbaka. Så min tivo har sett 11 gjorda och 2 insläppta. Det känns positivt.
Kommentera

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Patrik Källstr: Vi spelar i grönt hemma för att undvika avstängningar. Det funkar för fbk så.

Nej, det är retrotröjor som används i en match.
Kommentera