1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478915 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1703672

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Det är så jävla symptomatiskt av modos problem när man sitter vecka ut och vecka in och öser skit över andra tränarna. Modos problem är just det. Att man letar syndabockar till allt. Ingen skriver självkritiskt om sig själv, vad vi supportrar gör. Det enda vi bidrar med just nu är att skapa en looserkultur där vi inte kan lyckas. Vi skiter i vad vi själva ska bidra med och bara pekar åt andra håll.

Vi kommer aldrig lyckas bli långsiktiga i eliten om inte vi ställer oss bakom laget, varje dag. Men den kulturen finns inte i Ångermanland, där är man van att nån annan ska lösa skiten. Bruksmentalitet.

Min glädje dör när jag läser alla experter här inne som så enkelt pekar ut problemen, som alltid är nån annanstans än sin egen skit. Bidra, och håll käften. Det bör vara modos nästa slogan, när vi begravt den ypperligt pinsamma självbilden heart of hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
spud: Det finns många likheter mellan Modo och Brynäs faktiskt och vi båda måste lägga historien bakom oss till en början och bygga från grunden. Rensa ut alla som kommer från det förflutna och se framtiden med nya ögon.
Kommentera