1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481646 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703739

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Mano: Det hade ju gått att låsa ute Huge och de som bara är här och provocerar. Det har gjorts med Bagdad-Bob från Skellefteåforumet.

Annars möter vi faktiskt Brynäs på torsdag och det hade faktiskt varit roligt att prata om den matchen. Tyvärr lär det inte gå då rabiata Brynäsfans tar allt som kan tolkas negativt om Brynäs som en direkt förolämpning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
J F K: Tja, nu försökte jag precis prata om torsdagsmatchen och föreslå en taktik som jag tror skulle ge er bäst förutsättningar att ta poäng.
Och jag tror, trots att ni haft problem bakåt, att en mer defensiv taktik med styrspel skulle funka bättre i dagsläget. Det baseras på att jag tycker mig ha skönjt en viss optimism och förhoppning om att ert försvarsspel ändå har förbättrats efterhand och nu inte är lika virrigt som det var inledningsvis.
Ni har ju själv hävdat att insatsen mot ex Färjestad var bra och att det mer var inställningen som fällde er mot Frölunda och inte så mkt det taktiska.
Som sagt: försökte diskutera torsdagsmatchen men tyvärr verkar det inte gå då rabiata Modofans tar allt som tolkas negativt om Modo som en direkt förolämpning.
Kommentera