1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481663 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703750

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Jag har respekt för fleras kunnande här inne men är det bara jag som tycker att det är kul med supportrar från andra forum som är här och bidrar? Nåja ibland kan det vara provokationer men ofta känns det som att stämningen är obra och skulle en BIF-supporter påstå A så kan man ge sig den på att J F K säger B, lite tråkigt att det ska vara så.
Vi har ju rykte om oss att vara sjukt enögda och ska vi då börja "förbjuda" Brynäsare och andra att komma hit och diskutera så känns det en smula inskränkt dessutom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
dempa: Jo men att Huge och JFK tjabblar har ju skett sen barna hedenhös. Huge är en tjurig jävel. Men han försöker iaf argumentera för sin sak. Än om jag tycker han har snäv vy ibland. ;)
Men han är ju tusen ggr bättre än trollen P12 som härjar här ibland.

Har sagt det förut och säger det igen, är man konstruktiv och försöker tillföra forumet något gör det absolut inte om man kör lite gliringar ibland. T.ex. som Huge eller lejonkräket.
Men om man bara ät här för att rakt upp å ner provocera, Jesse och hans kusin eller gruvtrollet, ja då tycker jag man kan hänga på flashback istället. Ja menar skriver man 50 inlägg där alla är trollningar/för att provocera så hänger man inte här för att man vill snacka hockey och tillföra något. Då hänger man här för att man har psykiska problem.
Kommentera

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
dempa: Väl talat. Upplever det själv som att de flesta brynäsare som jag anser vara seriösa, uppträder korrekt härinne.
Sen finns det alltid några som ska in och dumma sig, och gärna vara dåliga vinnare. Medger gärna att jag själv kan vara lite provocerande ibland, men i grunden försöker jag alltid att vara korrekt och diskutera på ett seriöst sätt.
Och det där med enögdhet är väl också mest ett sätt att provocera på, när man inte har några sakliga argument som skulle styrka att ex modoiterna i Ö-vik skulle vara mer enögda än andra.
Dom flesta fans är nog mer eller mindre lika goda kålsupare i det fallet.
Kommentera

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Hur spela vi mot BIF i hudik? Det kanske kan ge en fingervisning på hur vi inte bör spela.
Kommentera