1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481636 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703755

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
dempa: Jo men att Huge och JFK tjabblar har ju skett sen barna hedenhös. Huge är en tjurig jävel. Men han försöker iaf argumentera för sin sak. Än om jag tycker han har snäv vy ibland. ;)
Men han är ju tusen ggr bättre än trollen P12 som härjar här ibland.

Har sagt det förut och säger det igen, är man konstruktiv och försöker tillföra forumet något gör det absolut inte om man kör lite gliringar ibland. T.ex. som Huge eller lejonkräket.
Men om man bara ät här för att rakt upp å ner provocera, Jesse och hans kusin eller gruvtrollet, ja då tycker jag man kan hänga på flashback istället. Ja menar skriver man 50 inlägg där alla är trollningar/för att provocera så hänger man inte här för att man vill snacka hockey och tillföra något. Då hänger man här för att man har psykiska problem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Monno: Du får ha lite fördragsamhet med mig och en del brynäsare, som kanske tillbringar lite för mkt tid hos er i dagsläget.
Nu har vi ju inte så mkt att oroa oss över, det mesta flyter på. Lite tråkigt att häcka i vår egen bok och syssla med ryggdunkningar och ovationer över hur bra vi är just nu. Själv försöker jag hålla samma sansade nivå, oavsett fram- eller motgång.
Som Boorken sa: man är aldrig så usel som folk påstår när det går dåligt och man är heller aldrig så bra som folk hävdar när det går bra.
Ni ska veta att vårt intresse för Modo i det här läget är strikt baserat på välvilja och omtanke om en rival i knipa.
Nåja, sagt med en väldigt liten dos ironi... ;-))
Kommentera