1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1737077

MoDo - Leksand, bäst av 7
MODO Hockey tar emot Leksands IF när bäst av sju-serien för en plats i SHL 2016/2017 inleds på söndag kväll när pucken släpps 19:30 i Fjällräven Center. "Jag har aldrig tidigare sett en så fokuserad grupp då det varit ett enormt drag på alla träningar under speluppehållet. Alla längtar efter att släppas ut på match för att prestera och vi vet hur bra vi är", säger MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson inför matchen.

På lördag förmiddag tränade MODO Hockey på is inför den första matchen i kvalspelet mot Leksands IF. Det var ett fokuserat lag på isen och tränare Andreas Johansson är nöjd med uppladdningen och träningarna under uppehållet sedan sista matchen i SHL.

– Vi har fått de svar vi velat på träningsupplägget och spelarna ser pigga och fräscha ut. Det har varit tempostarka träningar och vi körde en annan typ av träningen i början av uppehållet för att sedan spetsa till och finslipa detaljer i slutet av perioden. Gemensamt för alla träningar har varit högt tempo och bra intensitet, vilket vi efterstävar oavsett vad vi tränar.

"Det är dags att sluta upp tillsammans"

Nu väntar den första matchen i bäst av sju när MODO Hockey har hemmaplansfördel och serien startar i Fjällräven Center på söndag kväll. Efter träningen var stämningen god i katakomberna och i omklädningsrummet, men allvaret och matchfokus var ytterst påtagligt.

– Det har varit ett ruggigt bra fokus hela veckan och vi ska ta med oss precis det in i den första matchen. Vi ska även ta med oss bestämdheten i allt vi tar oss för och nu ser vi bara fram emot matchen där det var bra för oss med ett uppehåll för att kunna ladda om, säger Andreas Johansson och avslutar:

– Jag hoppas även att alla Ö-viksbor har laddat om ordentligt. Det är dags att sluta upp tillsammans och jag kan inte nog betona hur viktigt stödet från läktarplats är för laget. När dessutom biljettpriset är sänkt i kvalet finns det ingenting att tveka på, det är dags att sparka av sig innetofflorna så ses vi i arenan på söndag.

Läget i laget

Peter Öberg inte är aktuell för spel när han fortsätter sin rehabilitering efter hjärnskakning. Jesper Lindgren har drabbats av en förkylning, men i övrigt är alla spelare tillgängliga för spel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
hellge: 6-1
Allsvenskan är för dålig denna säsong , nu har FOAJ trimmat turbon
Kommentera