1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1760901

Sv: Silly Season
Ogie Ogilthorpe:

Det är inte bara min egen slutsats att MoDos scouting varit dålig. Det har tex Markus Näslund, Anders Forsberg och Foppa sagt i intervjuer när de sammanfattat sin tid i MoDo. Så det är ju svårt att bortse från det.

Visst kan man ha haft dåligt tålamod också. De finns spelare de borde försökt behålla (Eddie L, Timashow etc).

Molinder och K-Fop hade man ju ett stort tålamod med. Iofs var det lite konstigt att K-Fop försvann efter sin bästa säsong i MoDo. Men som utomstående är de ju svårt att säga om MoDo gjorde fel när vi inte vet vad som ligger bakom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
WarEvryPractice: Molinder hade man ju faktiskt ett väldigt tålamod med måste jag säga. Den evigt lovande talangen.
K-fop har jag precis osm JFK är inne på läst en del om att han skulle ha begärt väldigt hög lön.
Madsen, ja där cirkulerade ju rykten om lite allt möjligt.

Det vi har varit så oerhört dålig på är ju just att förvalta spelarna vi har. Vad är det som gör att Björn Svensson kommer hit, spelar jätte jätte bra, men sen tynar bort till snäppet under dussinlirare?

Soutingen har varit dålig, men det beror nog på vad man jämför med. Jämfört med NHL där Foppa, Macke och Anders har referenser ifrån, ja helt klart mycket sämre. Jämfört med alla andra lag i SHL? Nja där har det nog vare väldigt mkt gissningar även hos andra... Än om det såklart blir bättre och bättre. Och vi var nog ändå på den sämre skalan i vilket fall. ;)
Kommentera