1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480176 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1806610

Sv: Silly season
Inte en chans att dom är dåligt tränade, däremot tror jag dom kan ha fokuserat lite för mycket på fel saker i träningen när dom kanske skulle lagt mer fokus på annat och att träningen inte stämmer 100% till spelsystemet som dom valt att köra i matcher.

Är ju tex väldigt olika saker som man måste fokusera på om man ska spela som tex Skellefteå gör eller om man ska spela sånt system som Leksand spelar.

Vad det än är som är orsaken tycker jag det är dags att testa något nytt på fys tränar positionen nu, har bytt styrelse och x antal sportchefer och tränare genom åren så är dags testa ny fys tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Amitiel: Ja, något måste ju göras för att stoppa förruttnelsen.
Nu har vi gått från slagpåse och lindansargäng i SHL till samma strykpåse och lindansare i HA.
Kan inte sluta tänka på de två poäng vi helt oförtjänt fick mot Mora, de kunde varit i 10 målsledning efter två perioder, utan dessa pinnar hade vi kvalat i träsket på allvar
Kommentera

Sv: Silly season
Amitiel: Håller med dig. Modoledningen verkar ha väldigt svårt att analysera problemen. I det militära gör man alltid en BIS(beslut i stort) inför en stor uppgift. Företagsmässigt gör man motsvarande konsekvensanalyser mm. Men Modo verkar köra en egen analys, den jag kallar "Hej Babberibba". Det har alltid varit snack om detta med fysträning. Enligt JFK så har det aldrig tränats så hårt som när AJ kom in i föreningen. Men uppenbart så kan man ställa sig frågan, hur har man tränat hårt? Bara för att man kör sönder en motor i en motortävlingen säger inte att man kört maximalt ur materialet. Du kan köra sönder motorn genom oaktsamhet. Tycker det var kloka ord från Hasse J.
Nämnde inte han något om speliden också?
Kommentera