1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481482 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1806612

Sv: Silly season
Amitiel: Håller med dig. Modoledningen verkar ha väldigt svårt att analysera problemen. I det militära gör man alltid en BIS(beslut i stort) inför en stor uppgift. Företagsmässigt gör man motsvarande konsekvensanalyser mm. Men Modo verkar köra en egen analys, den jag kallar "Hej Babberibba". Det har alltid varit snack om detta med fysträning. Enligt JFK så har det aldrig tränats så hårt som när AJ kom in i föreningen. Men uppenbart så kan man ställa sig frågan, hur har man tränat hårt? Bara för att man kör sönder en motor i en motortävlingen säger inte att man kört maximalt ur materialet. Du kan köra sönder motorn genom oaktsamhet. Tycker det var kloka ord från Hasse J.
Nämnde inte han något om speliden också?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Sven Tuta: titta på juniorerna. Med så många spelare i A-laget hade man aldrig kunnat vara så framgångsrika om man inte tränat bra. Det kanske är andra människor som ligger bakom det och i sådana fall bör man kolla på dem.

Hasse skriver som sagt inte programmen. För mig är han nog en fantastisk kille som pt när han följer ett uppgjort progrm, men jag skulle inte ta hand ord för sanning när det gäller individuell anpassning.

När det gäller Sports academy har väl tidigare ledning målat in sig i ett hörn litegrand. Jag vet inte om man kan komma ur det samarbetet eller om man mer eller mindre sitter fast med Bäckström ett tag till.

Hur ska man göra? Vet inte. Vad både Bäckström och Hasse kanske saknar är nog förmågan att göra riktigt bra anpassade program.

När det gäller spelidé håller jag helt med. AJ fick inte laget att helt köpa idén med extrem press. Snarare hamnade laget i ett mellanting där man skulle spela med press, men där det alltid var någon som inte tordes gå all-in och där det då blev lediga spelare i slotet var och varannan gång.
Kommentera