1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478907 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1832653

Sv: Silly season
Från Hörnefors:
Hur många poäng tror du att du får av Molin som center? Färre än de 40 han gjorde förra säsongen? Har dålig koll på Röymark men kring 15p i SHL är inte tokdåligt, han borde ha en såpass nivå att han iaf inte sänker sina kedjekamrater. Vi har 4 spelar som kan ligga över 40p i allsvenskan vilket borde räcka till i anfallszon. Tycker värvningen är bra på det sätter att vi behöver lite tuffhet/styrka snarare än någon som producerar.

Centersidan är ok, men svårt att räkna med något annat i början på säsongen av allsvenskan. Goumas/ J. Nilsson hade gjort 19p innan förra säsongen i Mora, hade vi värvat dem hade det blivit ej godkänt :) det vi önskar är inte realistisk. Tkr råmaterialet på fw ser spännande ut, med en mix att pålitliga poängmakare, några lite mer fysiska spelare och en del yngre som förhoppningsvis kan ta ett kliv. Däremot är jag lite orolig för backsidan. Nu har det en 6-7 veckor på is för att få ihop laget, måtte de få till defensiven denna gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: För övrigt, går Molin in och gör 40p sin första säsong som center (i A-lag iaf?) så lär han vara så sjukt förlorad till nästa säsong.
Tror han blir omöjlig att behålla om han "bara" gör 30p också.

Mina förväntningar är minst 30p. Sen är det väl det övriga spelet som blir spännande för honom att få till.
Men Mario Kempe gick ju och blev center i KHL och verkar klara det galant. Och han kändes väl nästan som mindre center material än Molin.(på olika nivå men ja)
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: Gillar verkligen värvningen av Röymark av en stor anledning. Röymark är van att VINNA! Har har spelat i vinnande lag och varit en del av att vara en vinnare.

En sak kan man säga om Modoiter. Men några vinnare har vi då fan inte varit sen 2007. Så det behövs.

Sen tror jag Molin kommer göra det bra som center. Men kanske tycker det blir lite häftigt att behöva gå in som bärande center direkt. Vi har ju iofs Eriksson också som kan avlasta ibland.
Köper tanken på Molin som center men hade nog velat ha in en etablerad också.
En topp center och topp 2vägs back vid jul kanske är vad man får hoppas på.

Men som sagt, Röymark tror jag blir kanon. Bra kille verkar det som och har för mig han gjort några riktigt bra slutspel med FBK också.
Kommentera