1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478713 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1836397

Sv: Modo - Oskarshamn 20/9
J F K: Förtydligar mig. Om Karlqvist bara åker omkring och letar skottlägen istället för att även han jobba hårt. Då blir det nog pannkaka av den kedjan då Häggström inte är någon Sundström/Forsberg. Dock kan som någon var inne på kedjan säkerligen bli oerhört jobbig att möta med tre stora, tunga spelare som alla kan gå på mål och har hyggliga skott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Oskarshamn 20/9
J F K: Vill inte ha igång nåt tjafs men det var väl lite det Skröder fortsatte med även när sundström lagt av, dock blev det mer uppenbart att spelstilen inte höll.
Kommentera

Sv: Modo - Oskarshamn 20/9
Skönt med 3p. Tror det är riktigt viktigt att börja bra denna säsong. Nu har vi många unga som inte ska vara med för att lära utan för att vara viktiga bitar i laget.

I helhet så är jag riktigt nöjd med matchen. Borta behöver man inte visa något alls. Och i helhet så fick IKO inte allt för många lägen. Viss fanns det tillfällen, men i förhållande till förra säsongen så kan man kalla det en lätt bris.

Nu brukar inte de först 3-4 matcherna vara allt för sköna att titta på. Många som är nervösa och timingen sitter inte riktigt där ännu.

Tycker dock modo gjorde en del bra och dåliga saker som direkt hör till varandra. Tycker de gjorde det ganska bra som vann puckar när de gjorde det jobbigt för motståndarna, men sedan gjorde de mindre bra ifrån sig genom att endera försöka lägga puck rakt igenom spelare, lägga chanspassning eller vara passiv och söka en perfekt mottagare.

Tycker modo fått en ganska elak start på säsongen. De 5 första matcherna lär alla bli ganska tuffa. Men nu är en avklarad och förhoppningsvis så gör vi processen kort med en av förra säsongens flippar.
Jag skiter i om det är underhållning på hög nivå. 3p ger mer långvarig glädje än en underhållande match.
Kommentera