1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1836407

Sv: Modo - Oskarshamn 20/9
Skönt med 3p. Tror det är riktigt viktigt att börja bra denna säsong. Nu har vi många unga som inte ska vara med för att lära utan för att vara viktiga bitar i laget.

I helhet så är jag riktigt nöjd med matchen. Borta behöver man inte visa något alls. Och i helhet så fick IKO inte allt för många lägen. Viss fanns det tillfällen, men i förhållande till förra säsongen så kan man kalla det en lätt bris.

Nu brukar inte de först 3-4 matcherna vara allt för sköna att titta på. Många som är nervösa och timingen sitter inte riktigt där ännu.

Tycker dock modo gjorde en del bra och dåliga saker som direkt hör till varandra. Tycker de gjorde det ganska bra som vann puckar när de gjorde det jobbigt för motståndarna, men sedan gjorde de mindre bra ifrån sig genom att endera försöka lägga puck rakt igenom spelare, lägga chanspassning eller vara passiv och söka en perfekt mottagare.

Tycker modo fått en ganska elak start på säsongen. De 5 första matcherna lär alla bli ganska tuffa. Men nu är en avklarad och förhoppningsvis så gör vi processen kort med en av förra säsongens flippar.
Jag skiter i om det är underhållning på hög nivå. 3p ger mer långvarig glädje än en underhållande match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Oskarshamn 20/9
MorganaLefaey: Jag tror att Modo, AIK och Leksand har det största trycket på sig. Oavsett om de har trupp nog för det, så är det på de lagen som pressen är tyngst från sponsorer, media och supportrar. Skulle Västervik gå tungt så är det ingen som skriver gigantiska svarta rubriker i kvällspressen eller börja kräva tränares/sportchefs avgång. Går någon av de lagen väldigt tungt så kommer skriverier direkt.

Jag är inte säker på att yngre spelare egentligen är en nackdel i det fallet. Många gånger kan de ha lättare att skaka av sig pressen, medan däremot de etablerade spelarna grubblar mest. De har mest att förlora, medan en junior ändå kan vara glad för speltid, typ.
Kommentera