1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480196 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1882476

Sv: Silly season
J F K: Tycker kanske att hela den kedjan tyvärr inte tog några större steg framåt direkt, var väl endast Tim som visade framfötterna ibland, OSL var vinterns största besvikelse efter en riktigt fin fjolårssäsong så hade jag trott väldigt mycket på honom. Dock måste man väl ha tålamod, alla kan göra en sämre säsong, vem vet nästa säsong kanske dessa 3 är lysande?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Ja det är en jävligt svår avvägning det där vilka man ska ha tålamod med, och vilka man faktiskt tror inte håller måttet.
Tror tyvärr att OSL tillhör den sistnämnda kategorin.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: problemet ligger ju i att man tar upp spelare från juniorleden som har haft en ledande roll där i en 1-2 lina, det som OSL och Wahlgren är bra på passar sig bra i en 1-2 lina. Det är klart som fan att de inte får utlopp av sina kvalitéer när de inte har samma roller de haft under sin juniortid.

Bättre att du ta en fjärdelinare i J20 för stt spela i fjärdelina i A-laget. Rollen han får är killen van vid och behöver inte acklimatisera sig speciellt mycket.

Visst, då besitter han väl inte några speciella spetsegenskaper heller, men 4:e lirare är inte till för att skapa massa poäng.
Kommentera