1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481763 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1888826

Sv: Silly season
wolper: Wolper, Hanzon, Puffe, tycker ni ska roa er en stund med att kolla in alla hyllningar på Twitter! Det är inte från vilka som helst heller, och grabbarna blir hyllade lika mycket för sina personligheter som för sina hockeykunskaper. Att dom inte skulle ha hjärta för MoDo är rent skitsnack och en jääävligt låg nivå.

Och det där med att dom skulle avsluta i MoDo, sånt där säger ju unga idrottare dagligen överallt för att flörta med supportrarna. Man blir äldre, man mognar, man får familj, man kanske till och med får andra värderingar!? Det där är ju bara någon sentimental smörja vi supportrar lutar oss mot i desperation och i brist på bättre vetande.

Nä höj nivån här för fan och hylla dom för dom fantastiska hockeyspelare dom är och har varit som 99% av oss gör!

Frågan är om jag skulle vilja vara i Tobbe Enströms kläder just nu, flyttar han hem så MÅSTE han ju fortsätta med hockey och i MoDo, annars hittas han väl hängd ute på Dekarsön!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Confusius: Det är väl ingen som ifrågasätter deras storhet som spelare?

Jag förstår att många blir besvikna. De har lovat att återvända vid flera tillfällen, inte bara när de var unga som du påstår. De sa flera gånger att barnen skulle börja i skolan i Sverige, för att sen skjuta upp det några år för att de trivdes så bra. Det är först de senaste åren dem har börjat låta tveksamma.
Kommentera

Sv: Silly season
Confusius: Jag håller med i stort, men en sak håller jag inte helt med om.
Jag har alltså full förståelse för varför tvillingarna gör som de gör, men jag tycker att det var väldigt olyckligt att lova någonting man tydligen inte har intentionen att hålla. Oavsett om det gäller vart man ska avsluta karriären eller vad det nu handlar om.

Foppa lovade att komma hem och spela ett år för Modo. Han hade infriat det löftet (förutsatt att han inte blivit skadad), och skulle inte skyllt på ungdomligt oförstånd.
Kommentera

Sv: Silly season
Confusius: Ganska omoget svar. Åtminstone jag har aldrig ifrågasatt deras personligheter. Läs vad jag menar. Det som skiljt Modo från adnra klubbar förr, är att MoDoiter verkligen kommer tillbaka. Inget ont om Sedinarna, men ledsamt att MoDo-magin försvinner. Jag har aldrig upplevt att Foppa,Näslund o en massa andra bara flörtat med supportrar. Supportrar flörtar man inte med, dom ger man löften.

Mina åsikter har ingenting med hur stora hockeyspelare dom var
Kommentera