1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481827 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1888845

Sv: Silly season
Confusius: Det är väl ingen som ifrågasätter deras storhet som spelare?

Jag förstår att många blir besvikna. De har lovat att återvända vid flera tillfällen, inte bara när de var unga som du påstår. De sa flera gånger att barnen skulle börja i skolan i Sverige, för att sen skjuta upp det några år för att de trivdes så bra. Det är först de senaste åren dem har börjat låta tveksamma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Wauzsig: Jag skulle bli brandman när jag blev stor, och spela fotboll i Barca... sen komma hem och avsluta karriären i Husum.
Kommentera

Sv: Silly season
Wauzsig: Är det jag som är omogen här?

Inte är det jag som gnäller som en 5-åring om att spelare faktiskt sagt att dom ska avsluta i MoDo för 10 år sedan. Dom har ju sagt ett par år nu att det här var deras sista kontrakt.

Ni beter er ju som Jim Carrey i Dum o dummare när han väljer att tro på chansen när bruden säger att det är en chans på miljonen att det blir något!

Saker har väl hänt under vägen?! Det var väl bl.a. en representant för MoDo som läckte till pressen något år där att Sedinarna minsann inte skänkte några pengar till klubben när ändra ikoner gjort det. Nu vet jag inte hur grabbarna tog det, men jag skulle ha full förståelse om dom blev jävligt lack.

Hade jag själv haft 100 miljoner på banken hade jag mycket väl kunnat tänka mig att sponsra Modo med en ansenlig summa, men hade fan inte sponsrat med en krona om jag tyckte att det var klåpare som styrde klubben, vore ju att kasta pengarna i sjön!

Ta Jerry Häggström t.ex det här alltid varit allmänt känt i stan att karln inte kunnat handskas med pengar. Ändå anställde klubben honom, han lyckades med konststycket att bränna det kapital på 12 miljoner som klubben dragit in guldsäsongen på 1 säsong!!!
Kommentera