1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1890051

Sv: Silly season
hockey_21: Jag har många kompisar som är Modoiter och dom håller också på Timrå för annars hållet man ju på Karlskrona och kan man verkligen göra det som en västernorrlänning och se sig själv i spegeln.
Kom igen nu och var inte så inskränkt utan tänk så här att nästa år går ni upp och sen kör vi slaget om Västernorrland i SHL.

Lycka till Modo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Veteranolle: I vilket fall, jag tror hela gänget av Timråiter som kommenterar som du är hycklare. Det bevisade sig i vår serie mot Leksand. Så stor andel att jag generaliserar på samtliga timråiter och jag vet jag har rätt. Sen finns det ju de Timråiterna som inte hymlar om det utan öppet visar sin skadeglädjen är den sanna glädjen. Inte en chans de känts lika bra för dig/er om Modo gått upp till shl samma år? Det är viktigt för er att vara bättre och hävda det så tramsa inte med annat.

Grattis till SHL platsen ikväll kan ni inte förlora kommer lägga min slantar där iaf 2 gånger pengarna gratis kan man inte bomma.
Kommentera

Sv: Silly season
Veteranolle: Har läst på diverse forum sen ni vann match 6 där flertalet av era supporters inte jublat så mycket sen Leksand slog ut oss så kom inte och snacka om inskränkthet och backspeglar.

Ser även att du är säker på att ni lirar shl till hösten men det är även jag säker på att ni gör. Grattis
Kommentera

Sv: Silly season
Veteranolle:bara vi inte möts i hissen så....;)
Kommentera

Sv: Silly season
Veteranolle: Eller i kvalet
Kommentera