1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1890075

Sv: Silly season
Veteranolle: I vilket fall, jag tror hela gänget av Timråiter som kommenterar som du är hycklare. Det bevisade sig i vår serie mot Leksand. Så stor andel att jag generaliserar på samtliga timråiter och jag vet jag har rätt. Sen finns det ju de Timråiterna som inte hymlar om det utan öppet visar sin skadeglädjen är den sanna glädjen. Inte en chans de känts lika bra för dig/er om Modo gått upp till shl samma år? Det är viktigt för er att vara bättre och hävda det så tramsa inte med annat.

Grattis till SHL platsen ikväll kan ni inte förlora kommer lägga min slantar där iaf 2 gånger pengarna gratis kan man inte bomma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
atomragnar: Vet att det finns rätt många fans av det äldre gardet som håller på norrlandslagen i första hand, och Modo/Timrå i andra. Kommer kanske med ålderns höst att man blir storsint och kan se en vidare bild, vad som är bra för norrlandshockeyn osv. Men så långt har då inte jag kommit!;)

Timrå kommer också märka att det inte är lika roligt att inte ha något "hatlag" att möta, och kanske framför allt att ingen av motståndarna riktigt bryr sig när de möts.
Det märkte iaf jag när Timrå åkte ur, och Modo som bottenlag var kvar.
I HA har vi faktiskt varit bortskämda med den biten, med både Timrå och Löven i närheten, vilket blivit fantastiska matcher!
Kommentera

Sv: Silly season
atomragnar: Du låter lite bitter men du får naturligtvis ha din åsikt det respekterar jag men jag bor i lag med en kvinna som bär en Modotröja, tänk vilka samtal vi har , men barnen är Timråfantaster.

Rött och Vitt alltid rätt!!!!
Kommentera