1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1893460

Sv: Silly season
Rytter:
Nu vet jag heller inget om Ingman på isen:) men utifrån att andra lag verkar intresserade så får han nog bedömas som redo för allsvenskan. Sen hur är i lagets rangordning har jag ingen aning om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Nästan alla tenderar ju att bedöma spelare efter sin poängpruduktion, detta kan vara relativt rimligt i många fall för forwards men en back´s huvudsakliga uppgift är att vara försvarare och börjar man bedöma hur pass bra en back är genom att titta på hans poäng (Ingman) så är man helt fel ut.
Se på Cumiskey, kanske den mest tekniska och skriskostarka backen som spelat i Sverige,men ändå rent svag i defensiven och det ramlade ofta in mål när han var på isen, han fick chansen i Modo och sen i typ Saik men tog aldrig en så given plats i Sverige som man trott, lika var det med Pikkarainen som öste in mål framåt men gjorde egentligen bara en lyckad säsong i Modo 09/10 för att sedan misslyckas i khl och sen saik.

Hasse J och Timander var inga poängstarka backar och var heller inte direkt tekniska, men med dom tog Modo SM guld och det var nog mycket tack vare deras formidabla defensiva spel.

Många håller Erik Karlsson som nhl’s bästa back just för hans enorma poängproduktion, men själv anser jag att han inte är nära Hedmans nivå som både är en gigant i defensiven men också skottar in en hel del poäng.
Kommentera