1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

295068 inlägg · 3785 ämnen

Inlägg #1893575

Sv: Silly season
Nucky: Om Tobias Enström ansluter håller jag med. Men förlåt en gnällig gammal gubbe, men MoDo lägger sej platt för nye tränaren, Vi har ingen filosofi, ingen egen kultur, ingen spelidé , utan en ny tränare får styra allt från träning till rekrytering av spelare. Är MoDo så svaga som förening nuförtiden? Sorgligt om fallet är så.

Behöver inte vara fel med en tränare som styr allt, om det lyckas, men föreningen lägger allt i en persons händer, tänk om det floppar(ännu en gång)
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
puffe: Ja för att Modo har ju lyckats så himla bra med sin filosofi och har verkligen haft en röd tråd i sina värvningar sen guldet. Nej jag är positiv och ser inget negativt alls till att Björn tar in spelare.
+3
Kommentera

Sv: Silly season
puffe:
Det märker man rätt tydligt. Både förra året då det var äga puck mm, Säcken hade inte varit i klubben mer än 5 min så... Sundlöv var nyss ute och prata om att vara i förarsätet osv osv. Ny tränare och det känns inte som om ens Sundlöv är i förarsätet.
Kommentera

Sv: Silly season
puffe: Så är det i alla föreningar, tränaren anställa för sin spelidé och då är det självklart att han ska få vara med och sätta ihop laget, allt annat vore ren dumhet
+2
Kommentera

Sv: Silly season
puffe: Jag tror att man rekryterat Björn just för den spelidé han haft, så jag vet inte vad som är hönan och vad som är ägget där. Att sedan fylla på med spelare som dels trivs väldigt bra med Björn och som även Sundlöv tror på känns riktigt bra. Själv är jag inte konfortabel med att värva spelare bara baserat på sportchefens tro, utan där helst sportchef och tränare tillsammans hjälps åt.

Säcken hade visat på bra resultat tidigare, men Björn är den överlägset mest spännande tränare vi rekryterat sedan Samuelsson. Där var Samuelsson mest spännande för vi visste inte vad man kunde vänta sig. Björn däremot har ett fantastiskt track record både på kort och lång sikt. Att hans spelare verkligen vill spela under honom säger en hel del tycker jag.
+1
Kommentera