1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

298247 inlägg · 3803 ämnen

Inlägg #1893578

Sv: Silly season
puffe: Jag tror att man rekryterat Björn just för den spelidé han haft, så jag vet inte vad som är hönan och vad som är ägget där. Att sedan fylla på med spelare som dels trivs väldigt bra med Björn och som även Sundlöv tror på känns riktigt bra. Själv är jag inte konfortabel med att värva spelare bara baserat på sportchefens tro, utan där helst sportchef och tränare tillsammans hjälps åt.

Säcken hade visat på bra resultat tidigare, men Björn är den överlägset mest spännande tränare vi rekryterat sedan Samuelsson. Där var Samuelsson mest spännande för vi visste inte vad man kunde vänta sig. Björn däremot har ett fantastiskt track record både på kort och lång sikt. Att hans spelare verkligen vill spela under honom säger en hel del tycker jag.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
nare hJ F K: Näe, givetvis bör tränaren vara mest delaktig i spelare som värvas(förutom i MoDo som lyckats få hit både Huras O Andreas Johansson...)
men om föreningen inte har någon idé om vilken form av hockey som ska spelas, så blir man helt i händerna på varje tränare som kommer, och sitter då kanske med ett antal spelare av 'fel' karaktär när tränaren sparkas . Vi byter ju tränare extremt ofta s
å vem vet om förre tränare vill ha dagens spelare mm. Sedan ska vi(om vi har SHL-ambitioner, vilket jag hoppas) alltid ha en handfull spelare som går direkt in i SHL(om vi går upp). Marklund och Molin var väl 2 sådana(kanske) så är inte helt imponerad av lagbygget ännu
Kommentera