1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484342 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1897370

Sv: Silly season
Dundee:

ÄR det inte just övertron på våra juniorer som gjort att vi inte fått ut max av truppen två senaste säsongerna?

Att t,ex Alba, Öhman, Wahlgren, OSL mfl inte tagit de steg man trott och framförallt inte i den takt man trott. Vi har väl varit det lag som släppt fram flest juniorer i HA och det kanske inte har varit det smartaste ur resultat synpunkt ifall utvecklingen på dessa uteblir.

Ser det positivt att bygga ett rutinerat lag där juniorer kan ta stegen i sin takt utan att känna press/krav att bära laget. Tror vi kommer få se bättre utveckling på våra juniorer med fler seniora spelare runt dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Man kan ej förvänta sig att alla skall lyckas. Men Wahlgren tycker jag tog bra många kliv i år, Sellgren otroligt bra, Walfridsson och Berglund visade framfötter rejält när dom fick chansen. Kan man lyckas med 2-3 juniorer är det fullt godkänt. Sedan måste man ju återigen kolla vad är det för spelartyper vad förväntar man sig av dom?

Alba säger nu han är missnöjd med rollen han fick. Han kanske hade passat bättre in i en kedja för det offensiva producerande rollen. OSL är en offensiv spelare han ska lira med en bra center och få chansen att göra det han är bra på.

Man måste våga ge en ung kille chansen om han producerat att få spela en offensiv roll även när han kommer upp. Ska man sätta en sådan spelare i 4e kedjan känns tyvärr för mig bortkastat. Där har vi mycket att lära av andra klubbar.
Kommentera