1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484343 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1897382

Sv: Silly season
Rytter: Man kan ej förvänta sig att alla skall lyckas. Men Wahlgren tycker jag tog bra många kliv i år, Sellgren otroligt bra, Walfridsson och Berglund visade framfötter rejält när dom fick chansen. Kan man lyckas med 2-3 juniorer är det fullt godkänt. Sedan måste man ju återigen kolla vad är det för spelartyper vad förväntar man sig av dom?

Alba säger nu han är missnöjd med rollen han fick. Han kanske hade passat bättre in i en kedja för det offensiva producerande rollen. OSL är en offensiv spelare han ska lira med en bra center och få chansen att göra det han är bra på.

Man måste våga ge en ung kille chansen om han producerat att få spela en offensiv roll även när han kommer upp. Ska man sätta en sådan spelare i 4e kedjan känns tyvärr för mig bortkastat. Där har vi mycket att lära av andra klubbar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dundee:
Hade gärna sett att både Alba/OSL fått vara kvar, däremot sp tkr jag inte någon av dem var redo för roller högre upp i kedjorna. 10-12 min speltid var alldeles lagom. Vi har iaf 3-4 st som platsar i a-laget från de senaste kullarna vilket är helt ok.

Vem skulle ha fått flytta på sig till förmån för Alba i de två kedjor som fick mest speltid?

Där tyckte jag Hellkvist uttryckte sig rätt bra ”är man redo för 20min får man det är man redo för 10 min...”
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: Håller med dig om mycket av det du skriver, men tycker framförallt OSL fick chansen högre upp i hierarkin, men kan inte säga att han tog den.
Kommentera