1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479892 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1909130

Sv: MODO - Almtuna
MorganaLefaey:

Skulle vi ta 4p på de 3 kommande matcherna så vi har 10p på 5 spelade och ett snitt på 2p/match så är jag väldigt nöjd med utdelningen poängmässigt. Speciellt med tanke på vilka 5 matcher vi inleder med.

Då har vi nått fint att bygga vidare på.

Angående JJ och Tim så tycker jag Tim gjort det bra och borde kunnat haft något poäng, där är jag inte orolig han kommer kunna leda en andrakedja i år och förmodligen växa under säsong. För tidigt att säga så mycket om JJ men skulle gärna sett att han fick sätta någon puck eller några fina assist till Hagelin eller Karlkvist. Han har ju ett bra skott och bara oflyt att han inte satt något mot löven eller igår i PP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO - Almtuna
Rytter: Ja, snittar vi 2p/match de första 5 så skulle jag vara nöjd. Börjar vi ännu bättre så ser det riktigt bra ut.
Men som han sa. Måste se över våra 2a perioder. Hur många gånger kunde inte modo få ut pucken utan att lyckas. Men nu ska jag glömma dessa perioder och invänta en match där vi spelar bra i alla tre och nitar AIK.

Men då Carnestad stack så måste det bli en del pengar över. Och jag ser ingen annan plats som det behöver spenderas på. Så om det blir förvärv.
Ja då hoppas jag på en center. Men personligen så tror jag inte de värvar något alls.
Inte innan det är klart att vi får kvala / spela uppsamlings heat.
Kommentera

Sv: MODO - Almtuna
Rytter: Men, visst känns det jättebra att förstakedjan inte kommit igång och ändå är det två vinster. Juniorerna kommer att gå lite upp och ned under säsongen, så i förlängningen kan vi inte vara alldeles för beroende av dem.

JJ hade mycket väl kunnat få ett par poäng i PP, men nu är det mer tillfälligheter att det inte varit han som avslutat eller slagit passningen.Det går inte att komma ifrån att de har mycket mer att ge. Karlkvist är ingen raket och får svårt att hinna med i forecheckingen, medan de andra inte känns riktigt igång ännu. Den kedjan får inte samma tryck på motståndarna. Sedan går det inte att komma ifrån att Karla är grym på pucken och är förbannat vass när han får passningarna, men han har inte fått dem ännu förutom i PP.
Kommentera