1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480225 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1909131

Sv: MODO - Almtuna
Rytter: Men, visst känns det jättebra att förstakedjan inte kommit igång och ändå är det två vinster. Juniorerna kommer att gå lite upp och ned under säsongen, så i förlängningen kan vi inte vara alldeles för beroende av dem.

JJ hade mycket väl kunnat få ett par poäng i PP, men nu är det mer tillfälligheter att det inte varit han som avslutat eller slagit passningen.Det går inte att komma ifrån att de har mycket mer att ge. Karlkvist är ingen raket och får svårt att hinna med i forecheckingen, medan de andra inte känns riktigt igång ännu. Den kedjan får inte samma tryck på motståndarna. Sedan går det inte att komma ifrån att Karla är grym på pucken och är förbannat vass när han får passningarna, men han har inte fått dem ännu förutom i PP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO - Almtuna
J F K:
Kul att flera formationer kan bidra, så inte en kedja skall ”vinna matcherna”. Skulle gärna se någon med mer fart som kompletterar Karlqvist och JJ, men det kommer kanske lösa sig med Hagelin så småningom. Det sköter PP bra än så länge.
Kommentera

Sv: MODO - Almtuna
J F K: Jag tror Jellvert kommer passera JJ i hierarkin.
Gillar det jag sett av honom hittills.
Kommentera

Sv: MODO - Almtuna
J F K:

Helt riktigt. Vi har ett fint sparkapital där. Tror inte vi kommer ha någon vinnare av poängligan i år utan dessa kommer spridas mer mellan formationerna jämför med tidigare år. Ser hellre att vi är jämna och alla bidrar framåt istället för att vi har en formation som gör det som ifjol. För när molin kedjan hade en sömre kväll förlorade vi och orkade inte framåt.

T.ex vår hårt jobbande kedja med hägga och övriga har ju visat att dom kan skapa sätta tryck och bidra med viktiga mål i de två första matcherna.
Kommentera