1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301905 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1913137

Sv: Karlskoga - Modo
Monno:
Djuse vart nog rätt sågad, när han skrev på för Saik så undrade de flesta vad de sett i honom. Sen är det kanske skillnad på totalsågade/sågad😁.

Alsenfelt är inte så mkt och säga om, hade han stannat så hade det säker funkat till slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo
ivandrago: Ja nog fick väl Djuse skit. Men som många här kommenterat så var nog de flesta överens om att han hade en väldig uppsida. Sen var väl marginalerna han spelade med då inte riktigt SHL klassiga dock.
Men kan minnas fel också. ;-)

Jag tror nog Alsenfelt aldrig lyckats i Modo. Det är för mkt psykologi. Han kom in, gjorde några dåliga matcher, han fick ENORM press på sig att leverera och det skar sig väl rätt hårt med Uffe också.
Det blev fel från början helt enkelt.

Ryno var inte nära redo. Även idag visar han dåliga tendenser emellanåt.
Däremot Hersley tror jag hade kunnat bidra om man haft mer tålamod. Han var bedrövlig seg här, men man skulle satt han på skridskoträning varje dag nå månader för å få upp farten typ...
+1
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo
ivandrago: Djuse hade en rejäl uppsida även i Modo, en modern back som säkert varit riktigt bra under Hellkvist.

Man kan ändå inte klaga på Modo's scouting av svenska spelare under de åren. Djuse, Ahlsenfeldt, Ryno, Blomqvist och Hersley är alla spelare som kom till Modo och skulle utgöra dess stomme.
Tyvärr var de inte riktigt redo att ta steget just då, i kombination med ny tränare minst 1 gång/år blev det för inkonsekvent.
Djuse tycker jag dock var riktigt bra stundtals, och det syntes att killen hade talang.
+1
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo
ivandrago: Jag kände att Jellvert inte var nått att ha. Han har överraskat på mig iallefall. Tänk vad rätt miljö kan göra för en spelare att utvecklas rätt.
+2
Kommentera