1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301966 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1913368

Sv: Karlskoga - Modo
ivandrago: Ja nog fick väl Djuse skit. Men som många här kommenterat så var nog de flesta överens om att han hade en väldig uppsida. Sen var väl marginalerna han spelade med då inte riktigt SHL klassiga dock.
Men kan minnas fel också. ;-)

Jag tror nog Alsenfelt aldrig lyckats i Modo. Det är för mkt psykologi. Han kom in, gjorde några dåliga matcher, han fick ENORM press på sig att leverera och det skar sig väl rätt hårt med Uffe också.
Det blev fel från början helt enkelt.

Ryno var inte nära redo. Även idag visar han dåliga tendenser emellanåt.
Däremot Hersley tror jag hade kunnat bidra om man haft mer tålamod. Han var bedrövlig seg här, men man skulle satt han på skridskoträning varje dag nå månader för å få upp farten typ...
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo
Monno:
Klart du minns fel och jag minns rätt ;)
+1
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo
Monno: Djuse hade mått så mycket bättre av att komma in i ett lag som inte spelade med kniven mot strupen. Både Tom Hedberg och Viktor Berglund spelar snudd på lika svårt som Djuse gjorde då, men nu har vi råd med det och vi täcker upp för varandra. Dessutom har vi Hellkvist som uppmanar dem att våga och stöttar dem om det blir fel ibland.
Det är det jag menar med att miljön i år är så mycket bättre för spelare som vill utvecklas än det varit på många - krampaktiga - år.
+1
Kommentera