1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479698 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1913537

Sv: Modo - Västervik
wolper: Det känns som om vi har precis den där växeln att lägga i som vi tidigare år suckat över att motståndarna haft. Då är liksom det också fel enligt en del.ll
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik
J F K: Nä, nu har du fel i dina antaganden.

Det är härligt att MoDo vinner utan att spela bra och disciplinerat, men det oroar att man bagatelliserar att spelarna frångår planen och börjar slarva.

För att avancera krävs ett bra, diciplinerat lag som är väl inspelade i sitt system och därmed är trygga när det börjar smälla och gälla något samtidigt som domarnivåerna höjs.

En säsong med många poäng är värt kattskit om man viker ner sig när det gäller. Därför är disciplin och underkastelse till systemet oerhört viktigt. Där hade den gamle uven Timo Lahtinen jävvligt rätt.

Så lägg ner ”äh, det är lugnt, sluta gnäll, var glad, vi vinner ju”-tjafset. Vissa tappar all sans och blir uppblåsta så fort vi tar poäng några matcher i rad. Calma te.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik
J F K: nu såg jag inte dagens matchen MEN. Wernblom, fyfan vad roligt att han lever upp till sitt namn. Spelar grisigt, vid straffen mot Karlskoga rtckte han av hjälmen, han drog taktiskt i tröjor osv. Men den där skogstokiga reaktionen när spelaren lyfte ut pucken från mållinjen var så jävla härligt att se. Kanske inte nya Foppa men han har faltiskt lite liknande temperament.
Kommentera